Foto: Per Houby
Danske Bank Nørre Alslev og Sakskøbing lukker

Danske Bank lukker to lokale afdelinger

Danske Bank nedlægger to af sine filialer på Lolland-Falster.

17. September 2012, 16:50

Ingen ansatte mister jobbet i forbindelse med den nye struktur i Danske Bank, hvor man rykker sammen på færre adresser, når afdelingerne i Sakskøbing og Nørre Alslev lukker 10. december.

Sakskøbing-afdelingen flytter ind hos kollegerne i Maribo, mens Nørre Alslev-folkene rykker til Nykøbing.
- Udviklingen er meget entydig: Der bliver mere og mere brug for rådgivning af kunderne, mens de traditionelle opgaver ved kasserne i kraft af netbank og lign ende bliver færre og færre. Faktisk er antallet af kasseekspeditioner faldet med 30 procent de seneste fire år, siger Peter Andreasen, der er privatdirektør for det, der nu i Danske Bank hedder “Markedsområde Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn”.

Bankens pengeautomater i Nørre Alslev og Sakskøbing bliver foreløbig på deres nuværende pladser, så man fortsat som Danske Bank-kunde kan hæve kontanter.
Danske Bank ejer både i Nørre Alslev og i Sakskøbing de ejendomme, hvor man altså frem til 10. december driver forretning. Det er meningen, at bygningerne begge steder sættes til salg.

Efter nedlæggelsen af de to filialer vil Danske Bank i fremtiden have LF-afdelinger i Nykøbing med cirka 30 medarbejdere, Maribo med 12 og Nakskov med syv ansatte. Derudover en afdeling i Rødby - tilknyttet Maribo - med fire ansatte.
 

Ordet er dit
Læsernes kommentarer
Nykøbing F
17.09.2012
"Faktisk er antallet af kasseekspeditioner faldet med 30 procent de seneste fire år, siger Peter Andreasen, der er privatdirektør for det, der nu i Danske Bank hedder “Markedsområde Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn”."

Det er sgu da klart at der er færrer der betjener kassen nå nu danske Bank opkræver er gebyr på 30 for hver gang man vil betjenes i kassen.
Nykøbing f
17.09.2012
Naajj men nu er det jo ikke gratis at drive bankvirksomhed ;-)
Lolland
17.09.2012
Michael Fallwickl#

Jeg betaler da ikke 30 kr hver gang jeg er i banken. Det kun når jeg overføre penge fra een konto til en anden(s):). Og det da altid noget at Maribo og Nakskov afdeling overlever, men så kunne de godt få åbnet en kasse mere, nu hvor de andre afdelinger er lukket.

Jeg har ikke netbank eller dankort og vil ikke ha' det, så derfor bruger jeg banken :).
Nykøbing f
17.09.2012
Ja det er jo nok en både lidt dyr og meget tidskrævende proces, når netbank og kort fravælges. Men omvendt så kommer banken jo tæt på sine kunder og tjener en skilling samtidig.

Mere Business

57 lånesager på LF - uden om bankerne

Ny låneportal har mødt pæn interesse efter kun seks uger - men vi er...

Færre og større landbrug på LF

Færre og stadigt større bedrifter. Sådan har den hastige udvikling i...

Forsyningsfusion afføder mange spørgsmål

Lollands viceborgmester er positiv over for en forsynings-fusion, men...

Lunken modtagelse af stor vand- og varmefusion

Forbrugerrepræsentanter har en række forbehold for idéen om at...

På vej mod ny rekord for roe-dyrkerne

Første roe-prøver lover succes - kampagnestart 17. september.

Direktør: Vi kunne ikke have ryddet op hurtigere

Lollands Bank-direktør kommenterer de nye milliontab for banken efter...