Foto: Pia Winther

Fra Hanoi til Saigon

I samarbejde med Albatros Travel tilbyder Klub FT læserne en rejse til Vietnam. Oplev smuk natur, livlige markeder, charmerende byer og pulserende metropoler. Rejsen har afgang 8. oktober og varer to uger. Sidste frist for tilmelding er torsdag 9. august klokken 12.

21. maj 2012, 14:10

Få det bedst ud af Vietnam på to spændende uger. Vi lægger ud med et betagende besøg i den skønne Halong-bugt, hvor vi overnatter på en vietnamesisk junke. Her skal vi sejle rundt mellem bugtens 3.00 grønklædte klipper og grotter, og vi besøger en flydende landsby. Herefter venter oplevelser i hovedstaden Hanoi, og vi besøger et børnehjem lidt uden for byen. I den gamle kejserhovedstad ué ser vi historiske kejsermausoleer, og vi skal sejle på Duftenes Flod. I Hoi An går vi gennem snævre, charmerende gader, som med deres velbevarede arkitektur er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Pris for abonnenter 17.590 kroner pr. person, ikke-abonnenter 17.990 kroner pr. person, tillæg for enkeltværelse 2.460 kroner.

Læs mere om rejsen i de vedhæftede pdf-filer.

Der holdes uforpligtende foredrag om Vietnam på Folketidende 29. maj, hvor man er velkommen til at komme og høre mere om Vietnam og denne rejse. Dette kræver dog tilmelding, som skal foregå til Klub FT på telefon 23 46 20 00 mandag til og med torsdag fra klokken 9-12 eller på mail til rejseklubben@folketidende.dk - skriv venligst foredrag i emnelinjen. Ved tilmelding skal deltagerantal oplyses.

 

Mere Klub FT

Slottet Sofiero og Søfartsmuseet

Klub FT byder på en rigtig skovtur 3. juni med besøg på Sofiero Slot...

Krydstogt fra Stralsund til Berlin

I samarbejde med Best Travel tilbyder Klub FT et anderledes krydstogt...

Særtilbud til Folketidende-abonnenter

I samarbejde med Nordisk Film Biografer i Nykøbing tilbydes...

Med Klub FT til musicalen Dirty Dancing Tur - Den tredje dato bliver lørdag 18. april klokken 20.

Få The Time of your Life” lørdag 18. april 2015 klokken 20.00, hvor...

Koncert med Helene Fischer i Hamburg - kun få pladser

Klub FT tilbyder i samarbejde med Risskov Travel Partner læserne at...

Med Klub FT til Orkney-øerne og Nordskotland

I samarbejde med Risskov Travel Partner tilbyder Klub FT læserne en...