Foto: Pia Winther

Fra Hanoi til Saigon

I samarbejde med Albatros Travel tilbyder Klub FT læserne en rejse til Vietnam. Oplev smuk natur, livlige markeder, charmerende byer og pulserende metropoler. Rejsen har afgang 8. oktober og varer to uger. Sidste frist for tilmelding er torsdag 9. august klokken 12.

21. maj 2012, 14:10

Få det bedst ud af Vietnam på to spændende uger. Vi lægger ud med et betagende besøg i den skønne Halong-bugt, hvor vi overnatter på en vietnamesisk junke. Her skal vi sejle rundt mellem bugtens 3.00 grønklædte klipper og grotter, og vi besøger en flydende landsby. Herefter venter oplevelser i hovedstaden Hanoi, og vi besøger et børnehjem lidt uden for byen. I den gamle kejserhovedstad ué ser vi historiske kejsermausoleer, og vi skal sejle på Duftenes Flod. I Hoi An går vi gennem snævre, charmerende gader, som med deres velbevarede arkitektur er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Pris for abonnenter 17.590 kroner pr. person, ikke-abonnenter 17.990 kroner pr. person, tillæg for enkeltværelse 2.460 kroner.

Læs mere om rejsen i de vedhæftede pdf-filer.

Der holdes uforpligtende foredrag om Vietnam på Folketidende 29. maj, hvor man er velkommen til at komme og høre mere om Vietnam og denne rejse. Dette kræver dog tilmelding, som skal foregå til Klub FT på telefon 23 46 20 00 mandag til og med torsdag fra klokken 9-12 eller på mail til rejseklubben@folketidende.dk - skriv venligst foredrag i emnelinjen. Ved tilmelding skal deltagerantal oplyses.

 

Mere Klub FT

Jorden Rundt med Klub FT og Our World

Jorden Rundt” - det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse...

Julekoncert med DR Pigekoret

Lørdag 6. december har Klub FT arrangeret en tur til Koncerthuset,...

Med Klub FT til Cuba - kun få ledige pladser

I samarbejde med Risskov Travel Partner A/S tilbyder Klub FT læserne...

Skønheden og Udyret på Det Ny Teater

I samarbejde med Det Ny Teater tilbyder Klub FT læserne at se...

" Indenfor Murene" med stjernebesætning Ekstra dato 24/3-2015 - meget få pladser

Turen 18. marts er totalt udsolgt, men vi har arrangeret en tur med...

Ørkenens Sønner i Tivoli

Onsdag 29. april 2015 har du mulighed for at tage med Klub FT til...