Foto: Polfoto

LF-ledere sætter grænser for Facebook

Mange ansatte på Lolland-Falster er på en arbejdsplads, hvor der er sat begrænsninger på deres adgang til sociale medier i arbejdstiden.

13. Juli 2012, 07:30

På næsten hver fjerde virksomhed på Lolland-Falster og i Vest- og Sydsjælland har lederne valgt at sætte restriktioner på medarbejdernes brug af sociale medier i arbejdstiden. Det viser en undersøgelse fra Lederne.

Af undersøgelsen fremgår det, at 24 procent af lederne i området enten har oplevet det nødvendigt at føre kontrol med brugen af sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn eller sat grænser for brugen.

Preben Arvesen, der er afdelingsformand for Lederne Vestsjælland, mener da også, at det giver god mening at begrænse medarbejderes brug af sociale medier i det omfang, det er nødvendigt.

- Der findes mange typer job, hvor det vil være hensigtsmæssigt at sætte grænser for brugen af Facebook, Twitter og LinkedIn. Hvis man for eksempel står i butik, vil det givetvis forbedre en kundes oplevelse, hvis ekspedienten har fokus på kunden hele tiden, siger han.

Det vil i dag ikke være muligt at kommentere på indhold på folketidende.dk, grundet en systemopdatering. Det vil igen i morgen fra kl. 07.00 være muligt at give dine kommentarer til vores indhold.

Mere Business

LF-firmaer tøver med finansiel rådgivning

Lokale virksomheder holder sig tilbage, mens andre firmaer i regionen...

50+ vinder kampen om jobbene

De ældre og erfarne medarbejdere bliver hængende længere på...

Møns Bank har kig på Falster

Banken udvider aktivitet og medarbejdertal - og ansætter blandt andre...

LF-ledighed tæt på nul

En stribe bygge- og renoveringsprojekter tømmer job-kø.

Teknikgigant ser på flere store LF-job

Der kommer jo flere store projekter i området de kommende år, siger...

Salmonella i pasteuriserede æg

Pasteuriserede æggeblommer, -hvider og scrambled eggs fra Hedegaard...