Foto: Corbis/Polfoto

Robert Pattinson vil giftes med Kristen

Mens Twillight-hunk Robert Pattinson afviste alle rygter om, at han og kæresten gennem længere tid, Kristen Stewart, var forlovede, løftede skuespilleren samtidigt en lille flig af drømmen om, at kæresten skal blive til kone på længere sigt.

25. Juli 2012, 09:20
Af /ritzau/

Ifølge hjemmesiden Female First fortæller den unge stjerne, at han aldrig har følt sådan for nogen pige, som han føler omkring kæresten Kristen Stewart. Parret har datet, siden de første gang mødtes under optagelserne til Twillight Saga filmene.

- Der var et magasin, der skrev, at jeg skulle giftes. Ingen ved, hvad der er rigtig eller forkert. Selv min mor ringede og spurgte, om det var sandt. Det er det ikke. I hvert fald ikke endnu, konstaterer Pattinson overfor magasinet BlackBook.

- Men det er sandt, at Kristen altid har gjort noget ved mig, som ingen andre har, fortæller skuespilleren videre.

Vampyrstjernen afslører samtidigt endnu en ulempe ved at være kendt. Pattinson har tidligere fortalt, at han hader, at der er mennesker omkring ham hele tiden. Men han er også ked af at skulle betale fuld pris for alting, fordi folk nu ved, at han ikke er fattig.

- Jeg lærte at køre bil, ved at folk kørte ind i mig. Den første gang, nogen fortalte mig, at jeg var kendt, var, da jeg skulle købe en bil. Jeg tog bilen med ud på en prøvetur og forulykkede selvfølgelig næsten, fortæller stjernen og fortsætter:

- Da jeg kom tilbage efter et par dage (for at hente bilen red.), sagde sælgeren "Dude, ved du, at du er nummer to på IMDB?". Så tænkte jeg; "Shit, nu kan jeg ikke spørge om rabat på bilen".

/ritzau/

Mere Gossip

Afdød sangerindes mor: Lad hende hvile i fred

Familien har gentagne gange offentligt gjort det klart, at de ikke...

Legendarisk band sagsøger egen fanklub

Medlemmerne af det legendariske 80'erband Duran Duran er sultne...

Efter falske homobeskyldninger: Undskyld

Han havde en affære med sin bedste vens kone, og det resulterede i,...

Betænksom sangerinde giver fan kærlighedsråd

Med næsten 10 millioner "følgere" på Instagram er det...

Danske rappere bander som børn

Det ikke ligefrem børnerim og remser, der kommer ud af den danske...

Smuk single-sangerinde overvejer Tinder

De fleste mænd, der tilfældigt finder hende på Tinder, vil nok "...