Foto: Corbis/Polfoto

Robert Pattinson vil giftes med Kristen

Mens Twillight-hunk Robert Pattinson afviste alle rygter om, at han og kæresten gennem længere tid, Kristen Stewart, var forlovede, løftede skuespilleren samtidigt en lille flig af drømmen om, at kæresten skal blive til kone på længere sigt.

25. Juli 2012, 09:20
Af /ritzau/

Ifølge hjemmesiden Female First fortæller den unge stjerne, at han aldrig har følt sådan for nogen pige, som han føler omkring kæresten Kristen Stewart. Parret har datet, siden de første gang mødtes under optagelserne til Twillight Saga filmene.

- Der var et magasin, der skrev, at jeg skulle giftes. Ingen ved, hvad der er rigtig eller forkert. Selv min mor ringede og spurgte, om det var sandt. Det er det ikke. I hvert fald ikke endnu, konstaterer Pattinson overfor magasinet BlackBook.

- Men det er sandt, at Kristen altid har gjort noget ved mig, som ingen andre har, fortæller skuespilleren videre.

Vampyrstjernen afslører samtidigt endnu en ulempe ved at være kendt. Pattinson har tidligere fortalt, at han hader, at der er mennesker omkring ham hele tiden. Men han er også ked af at skulle betale fuld pris for alting, fordi folk nu ved, at han ikke er fattig.

- Jeg lærte at køre bil, ved at folk kørte ind i mig. Den første gang, nogen fortalte mig, at jeg var kendt, var, da jeg skulle købe en bil. Jeg tog bilen med ud på en prøvetur og forulykkede selvfølgelig næsten, fortæller stjernen og fortsætter:

- Da jeg kom tilbage efter et par dage (for at hente bilen red.), sagde sælgeren "Dude, ved du, at du er nummer to på IMDB?". Så tænkte jeg; "Shit, nu kan jeg ikke spørge om rabat på bilen".

/ritzau/

Mere Gossip

Single: Remee bryder med ung modelkæreste

Efter fire års kæresteri er forholdet mellem modellen Simona Popovic...

Dansk komikerblondine: Kæreste med en kvinde

Det er kun et halvt år siden, at den 40-årige komiker Christina...

Frækt undertøj lokker Britney til Danmark

Allerede som teenager gjorde hun sig bemærket for sin letpåklædte...

Mulig stjerneskilsmisse: Problemer i paradis

Det startede ellers som en stormende forelskelse, da den 33-årige...

Beyoncés mor: Min datters ægteskab er perfekt

Ændrede sangtekster om utroskab, elevatortæsk mellem Jay-Z og...

Danish Dynamite-drenge: Nu vil vi lave film

Det var noget af en ære, der torsdag aften tilfaldt komikerne Martin...