Foto: Mogens Warrer

Tre kvæstet ved færdselsuheld

Overhaling med stor fart på Maribovej i Nakskov gik galt, da forankørende var ved at svinge ind til ejendom.

07. maj 2012, 22:13

En kvinde måtte skæres fri og ialt tre personer blev kørt til sygehuset i Nykøbing F. efter et voldsomt færdselsuheld ud for Maribovej 57 i Nakskov mandag aften.

Uheldet skete da føreren af en Volvo med kvinden og tre børn på bagsædet blinkede til venstre for at køre ind til sit hjem. Bag Volvoen kørte en blå kassevogn. Bagfra kom en sort VW Golf, som ifølge vidner måske kørte 100 kilometer i timen. Golf'en foretog overhaling af kassevognen og tørnede ind i den svingende Volvo. To personer fra Golf'en samt kvinden blev bragt på sygehuset. Der foreligger ikke nye oplysninger om deres tilstand.

Brandvæsnet blev alarmeret klokken 19.39, og hjælp var hurtigt fremme fra den nærliggende Falck-station. Det var dog nødvendigt at skære taget af Volvoen for at få kvinden ud. Maribovej var spærret i en længere periode.

Ordet er dit
Læsernes kommentarer
Errindlev
07.05.2012
100 km/t !!!! på Maribovej, inde i byen, jeg håber at han har mistet pappet for det er sgu for dumt.... Men er der nogle der lærer af det?

Håber kvinden ikke er kommet alvorligt til skade, skide vær´ med volvoen, det er en død ting
Lolland
07.05.2012
Da der jo så vidt jeg husker er 50 km/t zone, så er det en 100%'s overskridelse og kortet er røget.
Lolland
07.05.2012
Ja, men nu står der også "måske med 100" og er der noget folk er dårlige til, så er det at bedømme fart på en bil i sådan et tilfælde.

Langt de fleste gætter farten meget højere end den i virkeligheden er fordi de er vant til at se biler med 50, og hvor langsomt det er, men oplever ikke biler med 100 så man ved at "så hurtigt er 100" men kun at det er mere end 50, så man man ikke ramme rigtigt fordi der der er én en gang imellem som køre for hurtigt, for man ikke ved hvor hurtigt 100 egentlig er.
08.05.2012
Det med de 100km i timen er en overdrivelse fra folketidendes side af!! Jeg stod ved siden af vidnet da der blev snakket med politiet, og der blev sagt 70-80km i timen!! Det er altså ikke altid rigtigt hvad de skriver :-)
Nakskov
08.05.2012
Uanset om farten er 50, eller 100, er den overhaling jo ikke alene ulovlig, men dybt tåbelig! Dumt!
08.05.2012
Helt enig!! Synes bare de sagte tal skulle på :-)
Nakskov
08.05.2012
Selvfølgelig skal de oplysninger avisen bringer være korrekte. Men vurderingen af farten på de 100, kan jo komme fra en sagkyndig der har under søgt bilernes skader, og derved være kommet frem til de ca. 100 kmt.
Det korte af det lange er, at alle kan lave fejl, også i trafikken. Dette kan dog ikke gå under kategorien fejl... Har svært ved at forstå, at man som bagvedkørende billist ikke kan indse, at der sandsynligvis er en grund til at en forankørende bil sætter farten ned. Som i dette tilfælde, hvor en bil, forreste af tre, skal dreje til højre.
Frakendelse for bestandigt, burde være konsekvensen!
08.05.2012
Der er alt for mange som betragter Maribovej som en lang motorvej...Jeg håber disse unge mennesker har fået sig en lærestreg. Man kan kun være glad for at denne ulykke ikke kostede menneskeliv. Desværre er der bare alt for mange unge mennesker som tror de er udødelige og kan gøre som det passer dem.
08.05.2012
SYGT at ville lave en overhaling på dén strækning...i høj fart...og når man ikke har en skid overblik!!! Det må absolut have konsekvenser for den ansvarlige..!!! God bedring til jer alle...knus fra kusinen..<3
Nakskov
08.05.2012
Hvis man har set bilen i byen tror jeg ikke der er tvivl om at der er kørt stærkt. Heldigvis var der ingen der kom alvorligt tilskade denne gang men han kører også vanvittigt på små veje hvor der er børn. Jeg vil opfordre alle som efterfølgende ser ham være opmærksomme og melde ham hver gang han kører for stærkt.
Nakskov
08.05.2012
Jeg er helt enig i HLH's kommentarer. Den bil har aldrig kunnet overholde fartgrænsen. Nu fortsætter farten vel blot i en anden bil. Det var godt, der ikke var nogen, der kom alvorligt til skade. Mine tanker går til den familie, der blev påkørt.
Errindlev
08.05.2012
Jeg ved godt man ikke skal reklamere for andre hjemmesider, men prøv og gå ind på Nakskovfoto.dk, og videre ind på deres facebook side, det er total sindsygt med kommentarer der er skrevet til deres artikel om ulykken

Mere 112

112

Vold gav 60 dages samfundstjeneste

30-årig fra Charlottenlund slog og sparkede tilfældige gæster på...
112

Otte klip i kortet

41 bilister med lidt for meget fart på blev torsdag knipset af...
112

Familiemedlem anholdt ved retsmøde

Politiet blev overfaldet med verbalt svineri fra et familiemedlem, da...
112

Frygter dement mand er langt hjemmefra

OPDATERET: En 70-årig dement mand fra Lolland er nu fundet. Politiet...
112

Opgiver at finde forsvunden lystfisker

OPDATERET: Eftersøgning indstillet efter ældre lystfisker. Hans søn...
112

To unge mænd tiltalt for 45 kriminelle forhold

Retten er i gang med stor sag om stribe af indbrud.