Wozniacki klar til semifinalen i Canada

Danmarks tennisstjerne Caroline Wozniacki spillede sig natten til søndag dansk tid videre til semifinalen ved Rogers Cup i Montreal.

12. August 2012, 04:20
Af /ritzau/

Den 22-årige tidligere verdensetter, som i dag er nummer otte i verden, besejrede sikkert det lokale canadiske håb Aleksandra Wozniak med 6-4, 6-4.

På papiret lignede Wozniacki allerede inden kampens start en for stærk modstander for den 24-årige canadier, som er nummer 55 i verden, og hjemmebanefordelen hjalp heller ikke canadieren denne gang.

Wozniak har nu tabt otte af ni indbyrdes kampe mod danskeren, og Wozniackis eneste nederlag kom i en kamp, hvor hun med en skade måtte opgive at fuldføre allerede i første sæt.

Allerede få timer inden kvartfinalesejren var Wozniacki i kamp mod amerikaneren Varvara Lepchenko. Hun blev lørdag aften besejret med 4-6, 6-3, 6-4.

På grund af regn er turneringen nemlig bagud i tidsplanen, og derfor skulle danskeren spille de to kampe med kort tids mellemrum.

Wozniacki er nu godt på vej til at gentage succesen fra 2010, hvor hun vandt Rogers Cup. I år er Wozniacki fortsat uden turneringssejr.

/ritzau/

Det vil i dag ikke være muligt at kommentere på indhold på folketidende.dk, grundet en systemopdatering. Det vil igen i morgen fra kl. 07.00 være muligt at give dine kommentarer til vores indhold.

Mere Sport

Skadet Arsenal-målmager er ude i fire måneder

Arsenal-angriberen Olivier Giroud vil i de kommende fire måneder...

Samuel Eto'o stopper på Camerouns landshold

Den 33-årige fodboldstjerne Samuel Eto'o fra Cameroun har...

Wozniacki slår hviderussisk hardhitter i New York

Caroline Wozniacki fortsætter sit lovende spil ved US Open, hvor den...

Damedouble skulle lige have startet maskinen ved VM

Der var store smil hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, da...

Zanka om sin brøler: Jeg var ikke noget værd

Midterforsvareren Mathias "Zanka" Jørgensen kom til at...

Solbakken: Vi var sat skakmat efter seks minutter

FC København-træner Ståle Solbakken håber, at hans spillere tager...