FOLKETIDENDE E-avis

Læs dagens Folketidende som E-avis på din PC. Klik på avisikonet nedenfor.

Vær opmærksom på at det kræver en folketidende.dk profil samt et digitalt abonnement for at læse avisen. Dit digitale abonnementsnummer indtaster du første gang du åbner avisen og så husker systemet det, så du næste gang blot skal logge dig ind og læse.

Du kan bestille et abonnement her

 

Læs avisen | Prøv en demo

 

Hvad kræver det for at kunne læse Folketidende som E-avis?

For at læse e-avisen skal du have Adobe Flash Player (minimum version 8) installeret. Det er gratis og kan downloades her.

Opret en brugerprofil

For at få adgang til e-avisen skal du have en bruger på folketidende.dk, da du skal være logget ind for at kunne åbne e-avisen. Du finder "Log ind"-knappen øverst på siden.

Har du ikke allerede en brugerprofil på folketidende.dk kan du oprette en bruger på denne side.


Læs også avisen via vores APP på din smartphone eller tablet

Gå ind i AppStore hvis du har en iPhone/iPad eller Google Play, hvis du har en Android enhed. Søg efter Folketidende, eller scan QR koden her på siden og kom direkte til vores app.

Når du har fundet vores app, trykker du på "Installer" for at acceptere. Indtast kodeordet til dit AppleID eller Google konto og tryk på "Ok". App'en bliver nu installeret, og er klar til brug.

Når du har hentet vores app, lægger den sig på din telefons hjemmeskærm.

I vores app er der en demo avis. Prøv funktionerne af helt uden at betale. Du kan også købe en enkelt avis til kun 13,- kr. eller bestil et Digitalt eller Total abonnement via vores bestillingsside og indtast dit digitale abonnementsnummer i fanen "Log ind" og du har adgang til avisen.

Læs evt. vores Digitale avis FAQ her http://folketidende.dk/digital-avis-faq