Annonce
Sport

Claus Jensen: - Vi løber tør for kræfter

Nykøbing FC vandt en smal hjemmesejr på 1-0 over FA 2000. Foto: Ingrid Riis
Alligevel lykkedes det Nykøbing FC at slå FA 2000 med 1-0.

NYKØBING: To kampe fem dage har været hård kost for Nykøbing FC, der ikke havde meget at skyde med i den sidste halve time mod FA 2000. Føringen på 1-0, som kom efter et selvmål allerede efter fire minutters spil, skulle forsvares, og det blev den. Til cheftræner Claus Jensens store tilfredshed.

- Vi løber jo tør for kræfter. Der har været mange kilometer i benene over de sidste dage, men vi bliver ved med at arbejde, selvom vi i anden halvleg har meget svært ved at holde fast i bolden, og bliver trykket tilbage. Men vi står som vi skal og kriger det færdigt. Det er jeg mega tilfreds med. Alle ved godt hvordan jeg drømmer om, at vi skal spille fodbold hver gang, men det jeg drømmer mest om er at vi er et vinderhold, og også tager tre point på en dag som i dag, lød det fra Claus Jensen efter opgøret.

Han måtte endnu engang rokere i sin startopstilling, og det var også en del af forklaringen på, at det ikke kørte som smurt i olie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er mange nye konstellationer på banen, der gør at vi aldrig rigtig kommer i flow i kampen. Dog synes jeg, at vi tilspiller os nok store chancer i første halvleg til at afgøre kampen. Hvordan vi undgår at score på de store chancer i første halvleg, kan jeg ikke helt forstå, men det gør selvfølgelig, at det bliver et andet kampbillede, lød det fra Claus Jensen, der med sejren kunne glæde over seks point i de to påskekampe.

- I torsdags spillede vi en af de bedste første halvlege, vi har spillet i lang tid, og mod FA 2000 havde jeg forventet, at vi skulle være mere i dominerende. Det var vi så ikke, men alligevel tager vi tre point, og det er det man skal kunne, hvis man vil være med helt i toppen, og det er det vi gerne vil, fastslog Claus Jensen efter sejren.

Willads Delvin kunne have givet Nykøbing FC 2-0-føringen efter en halv times spil, men brændte en kæmpe chance tæt under mål.

- Det var en klassisk afbrænder midt for mål. Det var bare pivringe, at jeg ikke sparker den ind, og det ærgrer jeg selvfølgelig over, for jeg føler vi har rimelig godt styr på dem på det tidspunkt, mente Willads Delvin, der sammen med holdet gik spillemæssigt ned efter pausen.

- Vi mister lidt modet til at spille, og så kommer de mere på bolden, mens vi pakker os lidt ned. Men vi giver alt hvad vi har, og fighter hele kampen igennem. Det giver os tre point, og det er godkendt, sagde Willads Delvin efter kampen.

De 100 minutters fodbold fra torsdags, hvor AB først blev besejret efter ti minutters overtid, sad hårdt i benene i den sidste del af kampen mod FA 2000, sagde midtbanespiller Jonathan Pank Iversen.

- Er du tosset det var hårdt. Vi kunne godt mærke, at banen var tung og vi havde en hård kamp i benene, men vores sammenhold og organisation bærer det igennem i dag. VI har chancerne til at føre større i første halvleg, men da vi ikke sparker dem ind, så bliver vores føring truet efter pausen, men vi skal lære at spille to gode halvlege, sagde Jonathan Pank Iversen.


  • NFC-Skive IK-022
    Nykøbing FC vandt en smal hjemmesejr på 1-0 over FA 2000. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Reddet fra konkurs - klar til kamp mod Nykøbing

Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Annonce
Annonce
112

21-årigs sindssyge kørsel: Vaskeægte vanvid

Dølle

Nu er den væk: Hvad betyder det for Dølle?

Dølle

Mette sælger dem, men hvem i alverden køber dem i maj?

Dølle

Den nye Dølle-pølse: Hvad siger markedsgæsterne?

112

Brandvæsnet blev tilkaldt, men vendte hurtigt om

112

Niels-Christian blev jagtet gennem mark: Så brød helvede løs

Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Dølle

Tilfreds Dølle-formand: Det overrasker mig

Indland

Rusland advarer Danmark: Det vil blive gengældt

Sport

Reddet fra konkurs - klar til kamp mod Nykøbing

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker fredag

112

Fik slag i hovedet på marken

Dølle

- De kalder mig da Tine Tiskone

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Indland

86.000 danskere er afhængige

Annonce
Annonce
Dølle

Tumult til vild Dølle-koncert

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Lolland

Milliondyrt vartegn: Nu er vinderne fundet

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen