Annonce
Sport

Forsvarsstyrmanden går fra borde. Team Sydhavsøerne mister stor profil

Daniel Astrup har haft en kæmpe rolle i Team Sydhavsøerne i de sidste par sæsoner, men han skifter væk fra klubben efter denne sæson. Foto: Ingrid Riis
Team Sydhavsøerne må sige farvel til Daniel Astrup efter denne sæson.

MARIBO: To profiler har overskygget alle andre i denne sæson for Team Sydhavsøerne, og nu ligger det desværre fast, at begge spillere er fortid i klubben efter denne sæson.

Målmand Oliver Larsen har for flere måneder siden annonceret et skifte til Mors-Thy, og nu står det klart, at stregspiller og forsvarsstyrmand Daniel Astrup efter fire sæsoner i Maribo, også forlader Team Sydhavsøerne efter denne sæson.

Han kom til Team Sydhavsøerne fra Nordsjælland i 2019 under daværende træner Ian Marko Fog, og har især i de to seneste sæsoner udviklet sig til en absolut nøglespiller i begge ender af banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daniel Astrup spiller således sin sidste hjemmekamp i aften, når HØJ kommer på besøg, og sammen med Oliver Larsen, skal han have den obligatoriske buket blomster inden kampen, som tak for tro tjeneste.

Betyder meget

- Det bliver specielt. Nu har jeg næsten spillet 100 kampe i den røde trøje og det betyder rigtig meget for mig, så det bliver meget specielt, når jeg løber på banen i aften, siger Daniel Astrup, der har valgt en anden klub for den kommende sæson. En mulighed han havde, på trods af, at han for et år siden underskrev en ny to-årig aftale. Men der var en klausul, der gjorde, at den kunne opsiges efter det første år, og det har Daniel Astrup benyttet sig af.

- Det er ikke et fravalg af Team Sydhavsøerne, hvor jeg har været rigtig glad for at være, men et tilvalg af noget andet. Jeg følte at den mulighed, der bød sig, var så spændende, at jeg nød til at forfølge den. Jeg har lyst til at udfordre mig på en anden måde, og det er derfor, at jeg valgt, som jeg har gjort, siger Daniel Astrup, der ikke vil afsløre, hvor karrieren fortsætter henne, men hans nye klub forventes at offentliggøre tilgangen af stregspilleren i den kommende uge.

Folketidende erfarer dog, at der er tale om en udenlandsk klub.

Daniel Astrup er glad for de snart fire sæsoner, han opnåede i Team Sydhavsøerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Enorm udvikling

- Jeg har udviklet mig enormt, ikke mindst i mit angrebsspil, og jeg er ekstremt taknemmelig over de trænere jeg har haft, og den tillid de har vist mig. Men jeg vil også gerne fremhæve den gruppe spillere, vi har været. Det er en flok rigtig gode drenge, og det betyder bare ekstremt meget, at vi har det godt med hinanden, når der skal præsteres på banen. Især i denne sæson har vi virkelig været under pres med mange skader, og der er der bare kommet andre ind og løftet opgaven. Derfor evaluerer jeg også sæsonen mega positivt, lyder det fra Daniel Astrup, der ærgrer sig over en ting, han aldrig opnåede i Team Sydhavsøerne.

- Det havde da været ekstremt sjovt at rykke op i Håndboldligaen, og jeg ærgrer mig da stadig over, at det ikke lykkedes. Men vi havde den største chance sidste år, og måtte også erkende, at Lemvig-Thyborøn var klart bedre i oprykningskampene. Hvis vi skulle have taget den oprykning, skulle vi have vundet rækken i sidste sæson, smiler Daniel Astrup, der vil gøre alt for at slutte ordentligt af.

- Vi har stadig en teoretisk chance for at komme i oprykningsspillet, og den forfølger vi til sidste fløjt. Vi vil rigtig gerne drille HØJ i aften, og stikke en kæp i hjulet på dem.

  • TSØ-Vendsyssel-25 (2)
    Daniel Astrup har haft en kæmpe rolle i Team Sydhavsøerne i de sidste par sæsoner, men han skifter væk fra klubben efter denne sæson. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Annonce
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Annonce
Annonce
Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader