Nykøbing FC blæst helt omkuld i Aarhus

Skuffelse i NFC-lejren efter øretæven i Aarhus. Foto: Thomas Lærke Jensen
Bjørnene led sæsonens største nederlag til Aarhus Fremad

AARHUS, FOLKETIDENDE: Efter to sejre i træk kom Nykøbing FC i den grad ned på jorden igen lørdag eftermiddag, da de på kunstgræsbanen i Aarhus-forstaden Tranbjerg tabte 5-0 til Aarhus Fremad.

Der var klasseforskel i store dele af opgøret, men den blev først rigtig udtalt i anden halvleg, hvor målene haglede ind hos det unge NFC-mandskab, der var oppe i mod en langt mere moden og erfaren modstander.

Adam Vendelbo Clement havde muligheden i den indledende fase for at bringe gæsterne foran, men tøvede foran mål, og så kunne Sebastian Denius i stedet bringe værterne foran på et langskud, der sad helt op i trekantsammenføjningen.

Ole Jakobsen kunne have udlignet på en stor mulighed før pausen, men pausestillingen på 1-0 til Aarhus Fremad var såre fortjent.

Nykøbing FC kom bedre ud efter pausen, men blev straffet efter bare syv minutters spil, da Willads Delvin tabte bolden på midten og så gik det lynhurtigt den anden vej til 2-0.

Så var kampen reelt overstået, men gæsterne faldt helt sammen i den sidste halve time, hvor Aarhus Fremad scorede hele tre gange, og havde chancer til flere mål.

En helt igennem skidt eftermiddag for Nykøbing FC, der duknakkede måtte forlade arenaen med et sviende nederlag på 5-0.