TSØ tabte til topholdet

Oskar Harkjær Hare og Team Sydhavsøerne tabte til topholdet Grindsted og er dermed reelt ude af kampen om en top-3 placering. Arkivfoto: Ingrid Riis
Lollikkerne spillede en fin første halvleg men kunne ikke holde niveau efter pausen mod Grindsted, der vandt 27-24.

GRINDSTED: Team Sydhavsøerne er reelt ude af kampen om en top-3 placering i mændenes 1. division. Matematisk kan det stadig nås - men det er urealistisk.

Lollikkerne havde svære odds før de sidste fire kampe, som de reelt var tvunget til at vinde for at holde sig inde i kapløbet om de øverste pladser.

Men i det udsatte opgør på udebane mod rækkens duks, Grindsted, led Sydhavsøerne det andet nederlag i tre kampe, idet jyderne vandt 27-24 efter 13-12 føring til gæsterne ved halvtid.

Sydhavsøerne fik ellers en lovende start på opgøret med føringer på både 6-2 og 8-4 i en periode med godt forsvarsspil og redninger fra Oliver Larsen i målet.

Det lykkedes at bevare føringen til halvtid med det enkelt mål, og lollikkerne fulgte også med til 15-15 knap ti minutter efter sideskiftet.

Men Grindsted fik efterfølgende et afgørende momentum og kom foran med tre mål Det fik Sydhavsøerne svært ved at indhente og kom ikke tættere på end 25-23, inden topholdet med to mål på stribe definitivt afgjorde kampen.