RØDBY: Pænt og ryddeligt og velduftende af god og sund mad. Sådan vil de fleste nok opleve det, når de går indenfor i den nye Café Rødby, der ligger i Østergade ikke langt fra det gamle rådhus.
Indehaveren er den lokalt kendte restaurator Brian Nielsen, der har mange års erfaring med god mad fra sin tid som ejere af Rødby Kro. I dag har han valgt et koncept med øget fokus på take-away og god og sund mad, og det har han ikke fortrudt.
- Vi har introduceret et klippekort med 20 gange aftensmad for 1000 kroner, og det har virkelig givet mange kunder, sige han og fortæller, at man dermed sparer 15 kroner i forhold til dagsprisen på 65 kroner.
At det kan lade sig gøre så billigt skyldes især, at han køber ind løbende.
- Nogen har efterspurgt en menuplan, men det vil gøre det svært at købe ind i forhold til de aktuelle tilbud, som jeg kan finde hos leverandøren, og det tror jeg, at kunderne kan lide, for så bliver det både godt og billigt, siger han.
Brian NielsenNogen har efterspurgt en menuplan, men det vil gøre det svært at købe ind i forhold til de aktuelle tilbud, som jeg kan finde hos leverandøren
Tager selv køkken-tørn
Brian Nielsen skal ikke drive forretningen alene og har ansat to medarbejdere til at hjælpe i åbningstiden som bliver fra 10 til 17 mandag til fredag.
- Man skal have ansatte også, for ellers bliver servicen ikke, som den skal være, siger Michael Nielsen, der dog selv tager den store tørn i køkkenet - og møder tidligt ind hver dag, så folk kan få dagens ret senest klokken 15.
Michael NielsenMan skal have ansatte også, for ellers bliver servicen ikke, som den skal være.
- Det er mig, der står for madlavningen, og det bliver jeg ved med, siger han og tilføjer, at han ikke skal have værtshus igen.
- Det er for mange timer, men det her er lige mig, siger han og oplyser, at han måske sætter fornyet fokus på den billardklub, som han også ejer i Rødby.
- Den kom til at stå lidt stille efter corona, men når jeg får tid, skal den op at køre igen, siger han.