cookie-og-privatlivspolitik
Midt- og Vestjyllands Politi sigtede lørdag aften 15 unge for at bryde forsamlingsforbud. De var samlet til fest i et værksted i Skave.
Midt- og Vestjyllands Politi sigtede lørdag aften 15 unge for at bryde forsamlingsforbud. De var samlet til fest i et værksted i Skave.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

15 unge festede ulovligt i værksted med poolbord og bar

Efter et tip rykkede politiet lørdag aften ud til fest i Skave. 15 unge blev sigtet.
24. januar 2021 kl. 09:46 Af Ritzau

Annonce

Politiet har sigtet 15 unge for at bryde forsamlingsforbuddet lørdag aften. De 15 holdt fest i et privat værksted i Skave ved Holstebro. Det oplyser vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- De holdt fest i et autoværksted - formentlig et hobbyværksted - som var indrettet med poolbord og bar. Der var tale om unge mennesker i 20'erne, fortæller Ole Vanghøj.

Ifølge vagtchefen har en af de sigtede bopæl på stedet. Han bliver sigtet for at stå bag arrangementet. Det betyder muligvis, at han kan se frem til en højere bøde end de øvrige 14.

Forsamlingsforbuddet gælder ikke i private hjem. Men Ole Vanghøj fortæller, at man skal skelne mellem den del af boligen, hvor man sover og for eksempel udbygninger.

- Det fremgår af vejledningen til bekendtgørelsen, at man ikke må forsamles flere end fem personer i udbygninger. Det er kun i den del af boligen, hvor man sover, at man må holde fest for flere, forklarer Ole Vanghøj.

Annonce

Overtrædelse af forsamlingsforbuddet straffes i udgangspunktet med en bøde på 2500 kroner
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE