cookie-og-privatlivspolitik
12-05-2021. Foto Claus Hansen.
Beredskabsstyrelsen er på brandtomt på Herningvej, hvor OB Flytningen brændte i sidste uge. Politiets teknikere undersøger brandårsag i dag onsdag

9

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Årsag til brand i lagerbygning ikke fastslået

BILLEDSERIE: Politiets teknikere har onsdag undersøgt udbrændt lagerbygning i et forsøg på at finde frem til brandårsagen.
12. maj 2021 kl. 17:50 Af Jakob Poulsen og Margit Olsen

Det er fortsat et åbent spørgsmål, hvad der fik en lagerbygning på Herningvej i Nykøbing til at bryde i brand natten til fredag i sidste uge.

Politiets teknikere har onsdag undersøgt brandtomten, men uden at det er lykkedes at fastslå en brandårsag. Teknikerne har dog taget nogle prøver med sig, som nu skal undersøges nærmere. Det oplyser lederen af politiets afdeling for lokal efterforskning i Nykøbing, Bo von Würden.

Branden blev opdaget kort før klokken 03.30 natten til fredag 7. maj. Det var en bygning, som tilhører virksomheden OB Flytning, som er en del af Sax-Trans, der gik ild i, og branden var så voldsom, at det tog brandvæsnet adskillige timer at slukke den.

Lagerhallen i den nu udbrændte bygning rummede bohave for et større antal personer, som havde opmagasineret ting hos OB Flytning.

I forbindelse med branden efterlyste politiet en ung mand, som et vidne havde ifølge politiet havde set gå rundt i området omkring tidpunktet for branden.
Manden beskrives som cirka 20 år gammel, lys i huden, iført sort hue og sort tøj. Han havde en 20 centimeter lang genstand i hænderne.

Annonce

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE