cookie-og-privatlivspolitik
Nogle af de ældre beboere på Møllecentret, der blev berørt af vandskaden, er blevet flyttet til andre ledige lejligheder på centret, mens de sidste er flyttet til et andet plejecenter i Nakskov, indtil skaden er repareret.
Nogle af de ældre beboere på Møllecentret, der blev berørt af vandskaden, er blevet flyttet til andre ledige lejligheder på centret, mens de sidste er flyttet til et andet plejecenter i Nakskov, indtil skaden er repareret.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

112

Afdeling på plejehjem ramt af vandskade

Indsatsleder blev lørdag kaldt til Møllecentret, hvor en afdeling har fået en større vandskade grundet sprængt vandrør.
15. juli 2019 kl. 17:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

De ældre beboere på en af Møllecentrets afdelinger i Nakskov har for en tid fået ny adresser.

Det er sket efter lørdag, hvor indsatsleder i Lolland-Falster Brandvæsen Jens Rasmussen blev kaldt ud til plejehjemmet Møllecentret på Mølle Allé i Nakskov.

- Klokken 09.48 fik jeg en melding om, at de gerne ville se indsatslederen, fordi de havde en stor vandskade, fortæller Jens Rasmussen.

Det skulle også vise sig at holde stik, da indsatslederen kom til den afdeling på plejecentret, som vender ud imod Gasvej.

- Det viste sig at være et varmtvandsrør, der var sprængt oppe på tredje sal. Det her vand fra tredje sal var gået ned igennem henholdsvis loftet på tredje sal, gulvet på tredje sal og så igennem og ned på anden sal, igen ned på første sal og så ned i deres kælder og stueetage, fortæller Jens Rasmussen.

Ifølge indsatslederens oplysninger er vandskaden gået ud over 11 ældre beboere, som var blevet flyttet ud af deres boliger, da han var kommet frem til stedet.

Skadeservice blev sat på sagen for at tømme vandet ud af det berørte område og sætte affugtere op i afdelingen, der er blevet lukket af.

Beboerne er blevet flyttet til andre ledige lejligheder på centret og to andre plejecentre i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce