cookie-og-privatlivspolitik

12

Billeder


Foto: Flemming Keith Karlsen

112

"Anemonen" stødt på grund

Turbåden "Anemonen" er gået på grund og beredskabet måtte tidligere på aftenen evakuere folk på båden.
31. juli 2020 kl. 22:22 Af Peter Levinsen Hansen

Turbåden "Anemonen", der normalt giver gæsterne et indblik i Maribosøernes enestående natur fra søsiden, stødte sent på eftermiddagen fredag på grund.

"Anemonen" sejlede ud omkring klokken 16.00 i dag fredag, og skulle være vendt tilbage igen kort før klokken 18. I stedet stødte turbåden på grund, og måtte evakueret af redningsbåde fra beredskabet samt et par private lystbåde, der trådte til.

- Men det er jo en smuk aften, og vi kan sidde og kigge lige over på Engestofte Gods. Falck er på vej med en ny speedbåd, og jeg tænker vi bare stille og roligt kommer ind til land igen, fortæller Tine Vinther Clausen, der er ombord på turbåden.

"Anemonen" er turbinedrevet, og ifølge skipper på båden, Georg Da Silva Hammer, var der røget en sten i bådens impeller, der sørger for at suge vandet ind i drevet. Dette gjorde det umuligt at manøvrere båden, hvorved den drev ind på lavt vand ved Engestofte Gods.

Turbåden er i aftenens løb blevet slæbt tilbage til kajen, og i morgen lørdag ankommer Søfartsstyrelsen, som skal se båden efter og ligeledes syne den til igen at kunne tage passagerer.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE