cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jens Panduro, Polfoto

112

Anholdt for at bruge falske penge

De seneste uger har flere butikker oplevet, at modtage falske 500-kronesedler.
09. januar 2019 kl. 15:45 Af Jesper Bøgh

Annonce

Der er i øjeblikket flere falske femhundredkronesedler i omløb i Nakskov by, hvor der foreløbigt er konstateret seks falske sedler.

De første anmeldelser kom fra pengeinstitutternes værdihåndtering i Brøndby, hvor man havde konstateret, at der var betalt med en falsk femhundredkroneseddel i Netto i Tømmergade i Nakskov 21. december og i Normal i Nygade 22. december.

I Normal kunne man i går melde til politiet, at der var brugt yderligere to falske sedler på samme beløb efter nytår. De er brugt 1. januar og i mandags, 7. januar.

I går indgik der yderligere anmeldelse om to falske sedler brugt til betaling i pølsevognen i Krøyers Gård - lige bag ved Normal- butikken.

Efter at have set en overvågningsvideo igennem i Normal har politiet i går anholdt en 42-årig mand uden fast bopæl, som man sigter for at betale med falske penge. Efterforskningen skal nu vise, om man kan bevise, at den femhundredkroneseddel, han betalte med, var falsk.

Politikommissær Claus Jørgen Pedersen anbefaler alle butikker og forretninger i Nakskov og nærmeste omegn om at være ekstra opmærksomme på betalinger med femhundredkronesedler og hurtigst muligt kontakte politiet, hvis en sådan falsk seddel skulle dukke op.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00

AF: JOHN WENNERWALD

Farcen om regionerne 13. januar 2019 kl. 21.19

Annonce