cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Anholdt for at forsøge at kvæle mand med en snor

OPDATERET: To mænd og en kvinde er anholdt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere tirsdag for et drabsforsøg i Nakskov.
23. november 2021 kl. 09:43 Af Jakob Poulsen

En 40-årig mand er indlagt på Odense Universitetshospital med, hvad politiet betegner som "svære skader" efter at være blevet udsat for et drabsforsøg.

Tre personer, en 48-årig kvinde og to mænd på henholdsvis 39 og 59 år, er blevet anholdt og sigtet for forsøg på manddrab, fremgår det af en kort meddelelse i politiets døgnrapport.

Den dramatiske hændelse fandt tilsyneladende sted mandag eftermiddag. Politiet oplyser, at personkredsen tilhører misbrugsmiljøet i Nakskov, men vil derudover ikke fortælle yderligere på nuværende tidspunkt af hensyn til efterforskningen.

Til Ritzau oplyser sagens anklager Anne Marie Fink dog, at de tre anholdte er sigtet for at have forsøgt at kvæle den 40-årige med en snor.
Hun oplyser også, at de tre anholdte alle nægter sig skyldige.

- Vi har anholdt tre personer, efter at vi fik en anmeldelse mandag eftermiddag. Det er den, vi reagerer på, men ellers kan vi ikke sige mere af hensyn til efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson til Ritzau.

Annonce

Det vides således ikke, hvor i Nakskov drabsforsøget er sket, eller hvad der er gået forud for de dramatiske begivenheder.

Politiet vil af hensyn til efterforskningen begære dørene lukket til grundlovsforhøret, som ventes at finde sted kort efter middag.

Hvis det bliver godkendt af dommeren, betyder det, at offentligheden ikke vil få indblik i politiets beviser mod de tre sigtede. Det vil heller ikke være muligt at høre, hvad kvinden og de to mænd forklarer i retten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE