cookie-og-privatlivspolitik
Rastepladsen Dronninghave er et af de stader, hvor lastbiler ofte har været udsat for tyverier. Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

112

Anholdte sigtet for tyverier på rastepladser

En større sag om tyverier fra lastbiler på rastepladser er under efterforskning.
08. oktober 2021 kl. 09:50 Af Margit Olsen

En del tyverier fra rastepladser på Lolland, Falster og Sjælland bliver i øjeblikket efterforsket i politikredsene Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Midtsjællands Politi.

Politikommissær hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Carsten Høj Hansen, fortæller, at efterforskningen har taget udgangspunkt i flere - også lokale - tyverier fra lastbiler fra rastepladser.

Tyverierne er typisk sket ved, at lastbilernes presenninger er skåret op. Foreløbig er to personer blevet anholdt og varetægtsfængslet i forbindelse med efterforskningen.

- De er to mænd i 30'erne. Den ene dansker, den anden udlænding. Og vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser, siger Carsten Høj Hansen, som ikke ønsker at sætte en nærmere geografi på de to varetægtsfængslede, hvoraf den sidste anholdte blev varetægtsfængslet ved Retten i Nykøbing tirsdag.

- Endnu er der ikke helt overblik over, hvor store tyverierne er, men der er tale om beløb i millionklassen, siger politikommissæren.

Annonce

Mændene er sigtet efter en paragraf, som omhandler tyveri af grov beskaffenhed, som har en strafferamme på op til seks års fængsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE