cookie-og-privatlivspolitik
Manden er tilknyttet motorcykelklubben Navajos MC, der har base i Vig på Sjælland.

2

Billeder

Manden er tilknyttet motorcykelklubben Navajos MC, der har base i Vig på Sjælland.
Foto: Anders Knudsen

112

Anklaget for trusler, mens han sad i fængsel

En 50-årig mand er under anklage for at have truet adskillige betjente.
13. april 2021 kl. 06:00 Af Andreas Johansen

STORSTRØM FÆNGSEL En 50-årig mand med tilknytning til rockergruppen Navajo MC, der betegnes som en støttegruppe til Satudarah, er tiltalt for flere tilfælde af at have truet fængselspersonalet i Storstrøm Fængsel under transport til flere forskellige danske hospitaler, skriver Ekstra Bladet søndag.

Truslerne, manden er sigtet for, fandt sted sidste sommer, henholdsvis 20. juli og igen i august, nærmere bestemt 11. august, hvor han sad indkvarteret i fængslet på grund af en sag, der omhandlede vold og afpresning.

En sag, han senere blev kendt skyldig i.

I forbindelse med fængslingen blev den 50-årige mand, der betegnes som værende meget syg, flere gange transporteret til forskellige sygehuse - og det var i forbindelse med transporten, at han gentagne gange truede betjentene med flere forskellige former for vold og trusler om, at han "ville få nogen til at skyde varselsskud ind gennem betjentenes vinduer".


Jeg stikker af

Ifølge anklageskriftet sagde han også følgende:

Annonce

"Jeg vil få nogle af mine venner til at kommer herind med våben og beordre jer ned på gulvet", og "alle har mulighed for at blive befriet. I ved jo ikke engang, hvem jeg er, eller hvem jeg kender".

Ved den anden af de to episoder, manden er tiltalt for, sagde manden ifølge anklageskriftet følgende til hele fire fængselsbetjente:

"Jeg nemt kunne stikke af. Jeg kunne få mine venner til at skyde chaufføren, og så var I andre nødt til at lade mig gå", og "jeg er medlem af Satudarah og kan nemt skaffe våben."

Det fremgår ikke af anklageskriftet, hvorvidt manden erkender forholdene eller nægter sig skyldig.

Manden er ved tidligere lejligheder kendt skyldig i sager, der ifølge politiets opfattelse har relationer til rocker- og bandemiljøet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE