cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

112

Beboer slukkede brand i opgang

En beboer, som tilfældigvis var vågen, handlede hurtigt, da der natten til tirsdag opstod brand i en etageejendom. Politiet mener, at branden er påsat.
31. marts 2020 kl. 13:00 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det kunne være gået langt værre, da der ved to-tiden natten til tirsdag udbrød brand i opgangen til etageejendommen i Slotsgade 25 i Nykøbing.

Heldigvis var en beboer vågen og opdagede branden og fik med en stor dunk vand stort set slukket ilden, inden politi og brandvæsen nåede frem.

Ifølge politiet var der ild i en stak aviser, som lå ved en dør ind til en restaurant, som ligger i stueetagen, og politiet betragter derfor branden som påsat. Døren ind til opgangen var ifølge politiet ikke låst.

Politiet formoder ikke, at det har brændt særligt længe, før branden blev opdaget, men man har endnu ingen gerningsmand. Politiet vil derfor meget gerne høre fra folk, som måtte have set eller hørt noget i området omkring Slotsgade 25 ved to-tiden i nat.

Ejendommen ligger på hjørnet af Slotsgade og Sundbystræde lige ved Vandmøllepladsen.

Bo von Würden fra lokalpolitiet i Nykøbing fortæller til folketidende.dk, at politiet har sikret nogle spor på stedet, men hvad slags spor, der er tale om, ønsker han ikke at komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen.

Hvis man har oplysninger i sagen, skal man henvende sig til politiet på telefon 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce