cookie-og-privatlivspolitik
Kvinden var passager i en transportcykel fra Solgården, da cyklen blev ramt af en bil på Sakskøbingvej.

6

Billeder

Kvinden var passager i en transportcykel fra Solgården, da cyklen blev ramt af en bil på Sakskøbingvej.
Foto: Claus Hansen

112

Bilist ikke sigtet efter dødsulykke

Politiet har nu klarlagt lidt flere af omstændighederne omkring torsdagens ulykke, hvor en bil påkørte en ladcykel, og en ældre kvinde blev dræbt.
19. juli 2019 kl. 12:05 Af Bjarne Arildsen

Annonce

NYSTED En 77-årig kvinde fra Nysted-området døde torsdag eftermiddag efter en trafikulykke, der fandt sted på Sakskøbingvej mellem Herritslev og Nysted.

Kvinden var passager på en Nihola-ladcykel, der bruges til kørsel med ældre fra plejehjem. Her sad hun i sin kørestol, der var spændt fast i cyklens transportkasse.

Cyklen blev kørt af en 68-årig mand, der også er fra Nysted, og den bruges til ældrekørsel på plejecentret Solgården i Herritslev.

Klokken 15.38 var parret på cyklen på vej mod øst ad Sakskøbingvej. Ifølge Folketidendes oplysninger var der en anden cykel af samme slags med på turen.

Ud for Sakskøbingvej nummer 17 blev cyklen med den 77-årige kvinde ramt på siden af transportkassen af en bil, der kørte i samme retning. Cyklen blev skubbet ud i rabatten og væltede.

Ved ulykken pådrog den 77-årige sig flere brud. I helikopter blev hun fløjet til Rigshospitalet i København, og her blev hun erklæret død.

Den 68-årige mand, der kørte cyklen, var forslået og blev i ambulance kørt til sygehuset. Den 36-årige mand, der førte bilen, kom ikke noget til.

Efter ulykken blev der tilkaldt en bilinspektør, der nu skal lave en rapport om ulykken. Det vides ikke, hvornår denne rapport kan være klar.

Ifølge politiet i Nykøbing er bilistens fart på tidspunktet for ulykken anslået til cirka 70 kilometer i timen. På stedet må man højst køre 80 kilometer i timen.

Bilisten er ikke blevet sigtet for spirituskørsel eller andet i forbindelse med kørslen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 15. januar 2020 kl. 22.27

AF: JOHN WENNERWALD

Flere høreapparater i år 12. januar 2020 kl. 21.27

AF: JOHN WENNERWALD

Børnenes fremtid 05. januar 2020 kl. 17.30

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Det er da en god start 03. januar 2020 kl. 12.44

Annonce