cookie-og-privatlivspolitik
Det var først her ved Guldborgsundtunnellen, at det lykkedes politiet at standse bilen.
Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Biljagt: Kastede pulver og telefon ud ad vinduet

Bilist sigtet for stribevis af lovovertrædelser efter, at han forsøgte at køre fra politiet på Lolland. Bilen blev standset ved Guldborgsundtunnellen.
23. november 2020 kl. 11:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det var tilsyneladende ikke helt uden grund, da en 36-årig mand fra Birkerød fredag eftermiddag forsøgte at køre fra politiet på Lolland.

Ifølge politiets døgnrapport blev et par betjente på almindelig patrulje opmærksomme på bilen, manden sad i, da han kom kørende ad Vestre Landevej i Stokkemarke kort før klokken 12.30. Men da betjentene gav tegn til, at bilisten skulle standse, valgte han i stedet at sætte farten op.

Betjentene tændte for de blå blink og optog forfølgelsen, men bilisten gjorde ikke tegn til at standse. I stedet blev der ifølge døgnrapporten tømt flere poser med hvidt pulver ud ad vinduet på den mørke bil, og da manden drejede ind på motorvejen, røg der også en telefon ud ad vinduet.

På motorvejen overhalede den flygtende bil flere gange højre om i nødsporet, og det lykkedes først at standse bilen ved Guldborgsundtunnellen, hvor politiet havde fået lukket bommene, så flugten ikke kunne fortsætte.

Herefter kunne betjentene anholde den 36-årige, der kommer fra Birkerød, og i hans bil fandt man over 50 gram amfetamin. Da det viste sig, at den 36-årige heller ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for både salg af narko, for at køre bil, selvom han var frakendt kørekortet, for ikke at efterkomme politiets anvisninger samt en del andre overtrædelser af færdselsloven, fremgår det af døgnrapporten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce