cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Biljagt endte i kantsten

Et yngre par fik en del sigtelser og beslaglagt en bil, da et ganske almindeligt rutinetjek udviklede sig til en biljagt.
16. maj 2019 kl. 11:15 Af Peter Gade og Margit Olsen

Annonce

Onsdag sidst på aftenen indledte en politipatrulje en biljagt på en sort Audi A6, der ikke ville standse ved politiets opfordring, men i stedet accelerere og kørte videre.

Jagten blev indledt på Rødbyvej i Maribo og fortsatte helt til Rødby, hvor Audi'en måtte stoppe, da den ramte en kantsten kort før Ringsebøllevej og ikke kunne køre videre.

I bilen befandt sig en 39-årig mand fra Maribo og en 22-årig kvinde fra Odense.

Manden, der kørte bilen, blev ud over flere overtrædelser af færdselsloven også sigtet for kørsel i frakendelsestiden og knivloven, ligesom bilen blev beslaglagt, da det ikke var første gang, han kørte i frakendelsestiden. Efterfølgende gav en narkometertest udslag for både amfetamin, kokain og cannabis, hvilket kostede manden endnu en sigtelse.

Kvinden blev også sigtet for overtrædelse af knivloven og for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, idet hun var i besiddelse af 3,2 gram hash.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce