cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis

112

Brand i havetraktor antændte skur

En nabo var hurtig med haveslangen, og det begrænsede skaderne ved brand i sommerhusområde.
19. oktober 2020 kl. 15:45 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det kunne have gået endnu værre, men takket være en hurtig nabo og en speciel facadebeklædning nåede en brand ved et sommerhus på Rørhvenevej på Bøtø at blive slukket, inden ilden spredte sig yderligere.

Der blev slået alarm ved 14.30-tiden, og ifølge indsatsleder Johnny Rasmussen fra Lolland-Falster Brandvæsen opstod branden omkring en havetraktor, som kort forinden var blevet kørt på plads i et skur.

Branden bredte sig fra havetraktoren til selve skuret, men heldigvis opdagende en nabo hurtigt, hvad der var galt og begyndte at bekæmpe branden med en haveslange - en indsats, der roses meget af Johnny Rasmussen.

- Skuret er slemt brandskadet, men naboen har været med til at redde det fra at brænde ned, og takket være en speciel beklædning på hovedhuset bredte ilden sig heller ikke til det, fortæller han.

Knapt en time efter, at de var blevet tilkaldt, kunne brandfolkene pakke sammen og køre hjem igen. Ingen personer kom noget til ved branden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

Annonce