cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Lolland-Falster Brandvæsen, arkivfoto

112

Brandvæsen med opfordring efter skorstensbrand

Lolland-Falster Brandvæsen blev onsdag kaldt ud til skorstensbrand, og det får indsatsleder til at komme med opfordring til folk med brændeovn.
18. november 2020 kl. 10:16 Af Jakob Poulsen

Annonce

Lolland-Falster Brandvæsen blev lidt efter klokken 8.30 onsdag morgen kaldt ud til en skorstensbrand i et stråtækt hus på Rødbyvej i Hillested.

Heldigvis lykkedes det brandfolkene at få styr på branden og renset ud, inden den spredte sig til andet end skorstenen, men branden giver alligevel indsatsleder Jesper Atkinson Pedersen fra Lolland-Falster Brandvæsen anledning til at komme med en generel opfordring til folk med brændeovn:

- Jeg synes, at man skal gå ind på vores hjemmeside og se den video, vi har lagt op, der fortæller, hvordan man kan forebygge skorstensbrande, siger han.

Det er ikke usædvanligt, at brandvæsnet i vintersæsonen bliver kaldt ud til skorstensbrande, men på grund af det milde efterår har der indtil videre ikke været mange udkald i denne sæson.

Beboerne i huset på Rødbyvej har fået besked om ikke at fyre op i brændeovnen igen, før der har været en skorstensfejer forbi og tjekke skorstenen.

Du kan se videoen om forebyggelse af skorstensbrande ved at KLIKKE HER.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce