cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Butikstyveri førte til udvisning

Et butikstyveri i Føtex førte til, at en mand fra Balkan-området nu bliver udvist af Danmark. Men ikke på grund af tyveriet.
15. marts 2019 kl. 08:43 Af Jakob Poulsen

Annonce

Opmærksomt butikspersonale hos Føtex i Guldborgsundcentret var indirekte medvirkende til, at en 32-årig mand fra Balkan-området i går torsdag blev idømt en straksdom på 40 dages ubetinget fængsel og efterfølgende udvises af Danmark med indrejseforbud i seks år.

Den 32-årige var sammen med en mand fra Helsingør onsdag aften blevet taget i butikstyveri i varehuset, hvor de blandt andet forsøgte at stjæle en dvd-afspiller.

Politiet blev derfor tilkaldt, men betjentene kunne i første omgang ikke klarlægge den 32-åriges identitet, og derfor blev han anholdt, så hans forhold kunne undersøges nærmere af politiets udlændingekontrolafdeling.

De nærmere undersøgelser viste, at manden var i besiddelse af et falsk kørekort og id-kort fra Slovenien, og han blev derfor sigtet for dokumentfalsk og fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing.

Her erkendte han sig skyldig, og derfor kunne retten idømme ham en såkaldt straksdom. Det oplyser anklagefuldmægtig Stefan Kristensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den 32-årige har i en ikke nærmere oplyst periode boet hos bekendte på Lolland, men det er slut nu. Efter domsafsigelsen blev han ført direkte til afsoning, hvorefter han altså bliver udvist.
Bøden, han fik for butikstyveriet, er blevet betalt, oplyser Stefan Kristensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

Annonce