cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Cirka 100 stoppet af politiet ved Dølle

Politiet tjekkede mange trafikanter på vejene ved Døllefjelde-Musse Markedet. En mand blev taget to gange for spritkørsel.
20. maj 2019 kl. 11:50 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det er en næsten lige så fast tradition som selve markedet, at politiet står klar til at kontrollere trafikanterne, når de kører til - og især fra - markedet.

2019-udgaven af Dølle var da heller ingen undtagelse. I alt blev cirka 100 trafikanter standset og kontrolleret, og det førte til en længere række af sigtelser.

En 59-årig mand fra Nysted formåede at blive taget to gange for spirituskørsel. Første gang torsdag aften ved 22.20-tiden og anden gang lørdag omkring klokken 16.50.

Ved en kontrol på Sakskøbingvej - vejen, der fører til og fra markedet - torsdag fra klokken 18.30-21.30 blev to sigtet for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden, en for kørsel i frakendelsestiden, en for narkokørsel, en for at køre uden styrthjelm og en for ikke at rette sig efter politiets anvisninger.

Ved en anden kontrol på samme vej torsdag fra klokken 19.03-22.45 blev to sigtet for spirituskørsel på knallert.

Ved en tredje kontrol fra fredag eftermiddag til fredag aften ved 21.30-tiden, ligeledes på Sakskøbingvej, blev én sigtet for en hel række af forseelser. Ifølge politiets døgnrapport blev samme person både sigtet for at køre med stjålne nummerplader, for kørsel uden førerret, for narkokørsel, for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring, for at køre uden sikkerhedssele og for ikke at have sit barn spændt forsvarligt fast.

Derudover blev en sigtet for at køre uden sikkerhedssele, en for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring og en for at køre for stærkt.

Ydermere stoppede politiet torsdag aften en 25-årig mand fra Marielyst på Karlslundvevej ved Døllefjelde. Han blev sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger.

På Lille Slemmingevej et stykke fra markedet blev en 18-årig mand natten til søndag stoppet og sigtet for narkokørsel.

Og på Maribovej ved Sakskøbing blev to mænd på 51 og 59 år fra henholdsvis Sakskøbing og Nykøbing standset med 20 minutters mellemrum tidligt torsdag aften og sigtet for spirituskørsel på knallert.

Desuden blev en 24-årig mand fra Horbelev stoppet på Nykøbingvej ved Sakskøbing fredag kort før klokken 17 og sigtet for narkokørsel, fremgår det af politiets døgnrapport.
Det fremgår dog ikke med sikkerhed, om de sidstnævnte sager havde forbindelse til Døllefjelde-markedet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

Annonce