cookie-og-privatlivspolitik
René Hedegaard ses her i det nye anlæg for alligatorer, hvor publikum kan opleve de amerikanske krybdyr på en helt ny måde.

2

Billeder

René Hedegaard ses her i det nye anlæg for alligatorer, hvor publikum kan opleve de amerikanske krybdyr på en helt ny måde.
Foto: Henning Kørvel

112

Dårlig sommerstart i Krokodille Zoo

Varmen var formentlig årsagen til, at Krokodille Zoo i Eskilstrup fik en dårlig start på sommersæsonen 1. juli, men nu tager besøgstallet revanche.
18. juli 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Varmen, og det faktum, at skolernes sommerferie starter en uge senere end tidligere.

Det er de mulige forklaringer, ejeren af Krokodille Zoo i Ovstrup ved Eskilstrup, René Hedegaard, ser som årsag til, at hans zoo fik en dårlig sommerstart 1. juli.

- Men hvor starten på sommeren var dårlig, så rettede besøgstallet sig op i sidste uge (uge 28, red.). På en god dag har vi besøg af 500-600 mennesker, og nu tager vi således revanche, idet besøgstallet går den rigtige vej, siger René Hedegaard.

På et år besøges Krokodille Zoo i Eskilstrup af cirka 40.000 mennesker.

- De ubetinget bedste år for Krokodille Zoo, målt i besøgstal, har været 2015, 2016 og 2017, og det ville være dejligt, hvis besøgstallet i 2018 kunne nå op på niveau med disse tre år, siger René Hedegaard og føjer til, at hen over året er juli og august de absolut bedste måneder for Krokodille Zoo.

Krokodille Zoo, der åbnede i år 2000, holder åbent 10 måneder om året og lukket i to måneder, hvilket vil sige december og januar. Krokodille Zo0o har dagligt åbent fra klokken 10-17, og om sommeren holder nat-zoo åbent fra 22-24.

Nyheden i Krokodille Zoo i år er et udendørs anlæg til alligatorer.

- Alligatorer, der kommer fra Florida i det sydlige USA, er mere egnede til at opholde sig ude i vores klima end krokodiller. Vi har bygget det nye udendørs anlæg i vinter og i foråret. I det nye anlæg byder vi hver dag klokken 14.30 i sommerferien på alligatorformidling, der er et helt specielt tiltag, hvori indgår fodring af alligatorerne, siger René Hedegaard.

Anlægget vil komme til at rumme seks alligatorer, hvoraf fem kommer fra Frankrig, og ved siden af er man ved at bygge et anlæg til puma, også kendt som bjergløve, som han regner med, vil stå færdigt til efterårsferien. Anlægget skal i starten rumme to pumaer, en han og hun, der kommer fra en zoologisk have i Tyskland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce