cookie-og-privatlivspolitik
Ilden havde soredt sig fra nogle containere under et halvtag.

5

Billeder

Ilden havde soredt sig fra nogle containere under et halvtag.
Foto: Lars Dalsig

112

Diner udbrændt efter påsat brand

En påsat brand natten til fredag har givet voldsom skade på flere lokaler på Vejlegadebro.
02. april 2021 kl. 09:10 Af Palle Nevad Frandsen

NAKSKOV De seneste to nætter har Nakskov atter været plaget af påsatte brande i affaldscontainere, og natten til fredag udviklede branden sig meget alvorligt. Der blev tændt ild i nogle containere, der stod under et halvtag ved Kondensen, og klokken 00.33 blev der ringet 112.

Da Lolland-Falster Brandvæsen kom frem, var branden allerede kraftig, og der var tale om en meget alvorlig situation. Dineren var allerede i brand, og der var fare for at ilden bredte sig.

- Situationen var meget alvorlig, og det kunne nemt være gået meget værre end det gik, fortæller indsatsleder Henrik Brøndbjerg Christensen fra Lolland-Falster Brandvæsen.

Branden var slukket klokken 04.15, men ud over dineren er et pizzeria blevet alvorligt skadet af flammerne, ligesom hele bygningen har fået masser af røg. Undervejs blev det også nødvendigt at bede om at få lukket for strømmen i området, da et stort elskab også blev ødelagt under branden.

Natten til torsdag, klokken 00.16, blev der også meldt om en brand i en container. Det var på Blegen, men her skete der ikke anden skade end på containeren. Der har dog været en lang række mistænkelige brande, især i containere, på det seneste i Nakskov.

Annonce

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller at branden på Vejlegadebro er betragtet som forsætlig brandstiftelse, og hos politiet vil man gerne høre fra personer, der kan have set noget mistænkeligt i området omkring Kondensen op til branden bliver meldt klokken 00.33. Det kan både være personer, som opholder sig på stedet, eller biler man ser køre derfra. Politiet kan kontaktes på 114 eller man kan tage kontakt til lokalpolitiet i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE