cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto

112

Dølle-episoder fra politirapporten

Udover de tidligere omtalte historier med ulykke og trafikkontroller bød markedsdagene også på andre opgaver for politiet.
20. maj 2019 kl. 15:49 Af Bjarne Arildsen og Jakob Poulsen

Annonce

Årets Døllefjelde-Musse Marked hørte næppe til blandt de voldsommeste set med politiets øjne. Men som altid er der dog episoder, som ender i den del af døgnrapporten, som pressen senere får informationer om.

Her følger et udpluk af episoderne fra Dølle 2019:

Frivillig blev overfaldet
Lørdag aften klokken 01 fandt et overfald sted ved busparkeringen på Døllefjelde-Musse Marked. En 21-årig kvinde fra Nakskov, der er en af markedets frivillige, blev væltet omkuld på jorden. Derefter blev hun slået og sparket af et par mænd.
Motivet for overfaldet kendes ikke, oplyser politiet i Nykøbing her til morgen.

Slået med bats
Et overfald af de grove fandt ved midnatstid, natten mellem lørdag og søndag, sted på Døllefjelde-Musse Marked. Her blev et offer slået med baseballbats af aluminium. Politiet har ikke yderligere information om, hvad der skete ved overfaldet, men kalder det kvalificeret vold, fordi der er brugt slagvåben.

To var i klammeri
To personer kom tidligt søndag morgen i klammeri på Døllefjelde-Musse Marked. Balladen fandt sted i et dansetelt, hvor den ene blev væltet omkuld. Ofret, en 19-årig mand fra Rødby, fik også et slag på næsen. Det vides ikke, hvem gerningsmanden er.

Svinede betjente til

Politiet var naturligvis til stede under Døllefjelde-Musse Marked, og det brød en 27-årig mand fra Næstved sig ikke om. Søndag morgen begyndte manden, der var fuld, at svine nogle betjente til med tilråb. Han blev sigtet for fornærmelig tiltale.


Læs også:

Ulykke stoppede forlystelse
Cirka 100 stoppet af politiet ved DølleKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

Annonce