cookie-og-privatlivspolitik
Truede sig til en drink på Larsens Plads. Arkivfoto
Foto: Ingrid Riis

112

Dømt for at true sig til drink

Truede anden gæst med kniv til at betale for en drink, og forsøgte at stikke af fra politiet.
24. september 2021 kl. 07:06 Af Margit Olsen

En nat i starten af august truede en 22-årig mand sig på Larsens Plads i Marielyst en anden gæst til at betale for en drink i baren.

Sagen har netop været i retten i Nykøbing. I anklageskriftet kan man læse at vedkommende, som den 22-årige havde truet til at betale for en drink, var blevet truet med kniv og truslen: - Jeg er ligeglad med hvem folk er, jeg stikker hvem som helst ned. Hvorefter den forurettede betalte drinken.

Da politiet ankom, var manden stadig på stedet, og han blev derfor anholdt og sigtet for røveri og overtrædelse af knivloven. Men under anholdelsen forsøgte han at stikke af.

Det lykkedes dog betjentene at få løbet ham op udenfor, men mens de var ved at overmande ham og give ham håndjern på, fik han hjælp af en 22-årig mand fra Sorø, der gik til angreb på den ene af de to betjente ved at skubbe, hive den kvindelige betjent i håret og slå hende.

Den 22-årige, som havde truet med kniv, stammer fra Årslev på Fyn. Og det viste sig, at han var eftersøgt, da han var udeblevet fra afsoning fra en tidligere dom for blandt andet røveri og vidnetrusler.

Annonce

Ved retssagen mandag blev den 22-årige idømt et år og tre måneders fængsel, som tillæg til den tidligere straf.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE