cookie-og-privatlivspolitik
Tre mænd blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup i forbindelse med et skyderi i Brøndby søndag aften. (Arkivfoto)
Tre mænd blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup i forbindelse med et skyderi i Brøndby søndag aften. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

112

Dommer vil ikke fængsle anholdte for skyderi i Brøndby

En af de anholdte er dog fængslet i forbindelse med en anden sag, og de to øvrige får anholdelser opretholdt.
03. august 2020 kl. 19:54 Af Ritzau

Annonce

En dommer i Glostrup har mandag afvist at varetægtsfængsle tre mænd i forbindelse med en skudepisode i Brøndby søndag aften. Dommeren har dog bestemt, at anholdelsen af de tre skal opretholdes i tre døgn, oplyser anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi.

Politiet meldte mandag morgen ud, at fem personer var blevet anholdt i sagen, hvor der søndag ved 23-tiden var blevet skudt mod en bil. Ingen personer blev ramt af skuddene.

Anklagemyndigheden vurderede, at der var grundlag for at kræve tre af de anholdte fængslet, mens de resterende to blev løsladt.

Politiet har oplyst, at der formentlig var tale om en forveksling af den beskudte bil og en anden bil.

Skyderiet foregik på Brøndby Nord Vej. Her blev der også affyret skud torsdag i den forgangne uge. Heller ikke ved den lejlighed blev nogen ramt.

Selv om dommeren i Glostrup ikke ville fængsle de tre for skyderiet, så blev en af de sigtede - en 25-årig mand - dog fængslet i forbindelse med en anden sag om grov vold, hvor han var efterlyst.

Han skal derfor sidde fængslet foreløbig frem til 28. august. Hvad angår de to andre, så skal de inden der er gået tre døgn stilles for retten igen, hvor anklagemyndigheden med eventuelle nye beviser skal forsøge at overbevise en dommer om, at de skal fængsles.

Sker det ikke, skal de løslades.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce