mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder

Alvorlig ulykke ved Kraghave
Foto: Anders Knudsen

112

Dreng i kritisk tilstand efter ulykke

Opdateret 12.40: Den fireårige dreng, der blev overført til Rigshospitalet efter en alvorlig trafikulykke tirsdag morgen, er i kritisk tilstand.
23. januar 2018 kl. 08:10 Af Sofie Rising

Annonce

En fireårig dreng er i kritisk tilstand efter en alvorlig trafikulykke på Gaabensevej, oplyser vagtchefen ved Sydjælland og Lolland-Falster Politi.

Drengen blev efter ulykken overført til Rigshospitalet med helikopter. Han bliver lige nu opereret for skader i hovedet, som han pådrog sig under ulykken.

- Drengen sad angiveligt i bilen sammen med sine forældre, da ulykken skete, fortæller vagtchef Ove Christoffersen. Moren er kørt til Rigshospitalet for at være sammen med sin søn, men hun er ikke kommet til skade.
Politiet understreger, at der ikke er noget, som tyder på, at drengens forældre eller andre personer er kommet til skade i bilulykken.
Politi og redningsmandskab var tirsdag morgen til stede på Gaabensevej i Nykøbing, da der skete en alvorlig trafikulykke ved Kraghave Gaabensevej, hvor en personbil, en varebil og en lastvogn er impliceret.

Vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters politi oplyser, at en fireårig dreng er blevet overført til Rigshospitalet med helikopter. Om der er andre tilskadekomne, ved vagtchefen endnu ikke, men han kan ikke udelukke det.

Der var spærret for al trafik i begge retninger i godt tre timer, og politiet opfordrede bilister til at vende om og finde alternative ruter.

Vejen er nu genåbnet i begge retninger, oplyser Vagtchefen.

En bilinspektør er kort før klokken ni ankommet til ulykkesstedet.

Ulykken skete klokken kvart i otte midt i morgentrafikken, da personbilen holdt stille på Gaabensevej for at dreje til højre ad Kraghave Gaabensevej, og bliver påkørt bagfra af en lastbil, som tilsyneladende overser, at personbilen holder stille. Personbilen bliver skubbet ud i den modsatte vejbane og rammer varebilen.

Opdateres...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: OLE FOG

TAK til sygehuset i Nykøbing F. 13. august 2018 kl. 13.48

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsplatformen i Region… 12. august 2018 kl. 23.17

AF: LINDA SOMMER

Hjertelig tillykke Fejø 10. august 2018 kl. 12.39

AF: ASTRID GRAUGAARD JEPSEN

Kære bilister 08. august 2018 kl. 19.49

AF: AGNES LANGBALLE

Kommentar til: En skændsel 08. august 2018 kl. 12.00

AF: JOHN WENNERWALD

Flere dør af rygning 06. august 2018 kl. 13.00

Annonce