cookie-og-privatlivspolitik
En landejendom på Slagelse Landevej er blevet ødelagt af en voldsom brand. Politiet har sendt efterforskere til stedet, men ønsker ikke at oplyse, om nogen er kommet til skade eller omkommet i forbindelse med branden.

2

Billeder

En landejendom på Slagelse Landevej er blevet ødelagt af en voldsom brand. Politiet har sendt efterforskere til stedet, men ønsker ikke at oplyse, om nogen er kommet til skade eller omkommet i forbindelse med branden.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

112

Efterforskere undersøger mystisk brand ved Slagelse

Landejendom på Slagelse Landevej er massivt brandskadet. Politiet graver i, om der ligger noget kriminelt bag.
16. juni 2019 kl. 10:22

Annonce

En landejendom på Slagelse Landevej stod søndag formiddag i flammer, og både brandfolk og efterforskere er fortsat på stedet kort før klokken 13.30.

Mens beredskabet forsøger at få bugt med den sidste del af branden, arbejder efterforskerne på at finde ud af, hvad der er sket. Det har de gjort i flere timer.

Og det er usædvanligt, at efterforskere bliver kaldt med ud til en brand så tidligt i forløbet. Men politiet er i tvivl om, hvorvidt der er foregået noget kriminelt på stedet.

Derfor blev der åbnet en efterforskning med det samme, fortalte vagtchef Kent Edvardsen kort før klokken 10.

- Vores efterforskere er på vej til stedet for at få et mere præcist overblik. De skal undersøge, om der er foregået noget kriminelt.

- Vi har været i tvivl om omstændighederne og har derfor valgt at starte en efterforskning op med det samme, sagde han.

Det er vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder i sagen. Han kan dog ikke fortælle meget om omstændighederne.

- Jeg kan ikke sige noget endnu. Vi arbejder på at klarlægge, hvad der er op og ned på det, siger han klokken cirka 13.20.

- Branden er delvist slukket, men man er ikke helt færdig med slukningsarbejdet endnu, siger Søren Ravn-Nielsen.

Hverken han eller vagtchefen ønsker at udtale sig om, hvorvidt personer er kommet til skade eller omkommet i forbindelse med branden.

På Twitter skriver politiet, at landevejen på grund af efterforskningen og en række køretøjer fra politi, brandvæsen og redning er spærret. Landevejen løber mellem Korsør og Slagelse.

Bilister skal derfor finde en alternativ rute.

Slagelse Brand og Redning står for at slukke branden, der har haft godt fat i ejendommen.

- Det er et overtændt stuehus, vi kommer frem til. Vi slukker branden udefra på grund af brandens voldsomhed, sagde indsatsleder Michael Gravgaard omkring klokken 10.

I alt 20 mand fra beredskabet var rykket ud til stedet for at få bugt med flammerne.

Billeder viser, at huset er blevet massivt skadet af den kraftige brand. Blandt andet er en del af taget væk, mens der også kan ses skader på forsiden af huset.

Meldingen om brand kom omkring klokken 09.25.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce