cookie-og-privatlivspolitik
Betjente har siden natten til tirsdag været talstærkt til stede i området ved Hækmosen og Krebsdammen i Herlev uden for København efter meldinger om et skyderi. To personer blev ramt af skud, og den ene - en mand i 20'erne - er død, oplyser Københavns Vestegns Politi.
Betjente har siden natten til tirsdag været talstærkt til stede i området ved Hækmosen og Krebsdammen i Herlev uden for København efter meldinger om et skyderi. To personer blev ramt af skud, og den ene - en mand i 20'erne - er død, oplyser Københavns Vestegns Politi.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

112

En mand er død efter skyderi i Herlev

I alt to personer blev ramt af skud i Herlev natten til tirsdag. En 25-årig mand er uden for livsfare.
07. december 2021 kl. 10:42 Af Ritzau

En mand i 20'erne er død i forbindelse med et skyderi i Herlev natten til tirsdag.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

To personer blev ramt under skyderiet.

En 25-årig mand, der også blev ramt, er uden for livsfare. Han er ramt af skud i hovedet og bliver aktuelt behandlet på et hospital. Politiet betegner hans tilstand som "stabil".

Politiet modtog en anmeldelse omkring klokken 01.00, da en mand med en skudlæsion var indbragt til et hospital. Der var tale om den 25-årige mand.

Annonce

Anmeldelsen lød, at han var bragt til hospitalet fra Ring 4 ved Krebsdammen i Herlev.

Michael Hellensberg, der er politiinspektør hos Københavns Vestegns Politi, siger til Ritzau, at den 25-årige selv ringede efter hjælp.

- Vi har et vidne, som samler den tilskadekomne op, og han har givet os gode oplysninger, siger han.

Politiet kom frem til stedet, og omkring klokken 03.00 fandt en hundepatrulje manden i 20'erne. Han var dræbt af skud, da politiet fandt ham. Politiet fandt ham på et grønt område ved Krebsdammen.

Først tirsdag formiddag er det lykkedes at identificere den dræbte. De pårørende er endnu ikke blevet underrettet, oplyser politiet.

Annonce

Københavns Vestegns Politi er ved at finde ud af, hvad der er sket. Der er ingen melding om anholdte.

Det er den fjerde skudepisode på under en uge i hovedstadsområdet.

Torsdag eftermiddag blev en mand i midten af 20'erne dræbt af skud omkring Nørrebrogade. Fredag blev en 17-årig bulgarsk dreng dræbt i en frisørsalon i Islev i Rødovre, hvor også en 15-årig dreng og en 28-årig mand blev såret.

Og lørdag aften blev en 39-årig mand hårdt såret af skud på en vandpibecafé på Åboulevard i skellet mellem Nørrebro og Frederiksberg.

Michael Hellensberg, siger, at der "meget vel" kan være en sammenhæng mellem de seneste skyderier i hovedstadsområdet.

Annonce

Politiet er dog i gang med en bred efterforskning, blandt andet for at blive klogere på motiverne bag. Derfor hører det gerne fra vidner, som har bemærket noget omkring Krebsdammen.

- Erfaringen fra skyderiet omkring Islev Torv er også, at borgere, der måtte have set noget, har givet os mange oplysninger, siger Michael Hellensberg.

Blandt andet leder politiet efter vidner, som har set en sort Skoda Roomster-personbil, som politiet forbinder med sagen. Den holdt 25 meter fra den dræbte og er ifølge politiet blevet stjålet 1. december.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE