cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Fængsel og forbud mod at gå på bar

For første gang har den lokale politikreds brugt muligheden for at bruge et opholdsforbud.
18. oktober 2021 kl. 15:04 Af Margit Olsen

Natten til lørdag 25. september kort før klokken et, slog en 22-årig mand fra Idestrup ud efter en jævnaldrende mand med en håndøkse ud for diskotek Billig Bar på Brogade i Nykøbing.

Efter episoden stak manden af, men blev senere anholdt og dagen efter blev han varetægtsfængslet. Mandag faldt der dom i sagen.

I anklageskriftet kan man læse, at anklagen lød på forsøg på vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter og ulovlig våbenbesiddelse.

Foruden en ubetinget fængselsdom på 10 måneder, fik den unge mand også et såkaldt opholdsforbud. Det vil sige, at han i en periode på ni måneder i nattetimerne fra midnat til klokken fem om morgenen ikke må færdes og opholde sig på serveringssteder, hvorfra der foregår salg af stærke drikke til nydelse på eller ved salgsstedet, og hvortil der er offentlig adgang, og i nattelivszoner, beskriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi dommen.

Hos politiet er anklagerfuldmægtig Louise Knudsen tilfreds med rettens dom, hvor loven om opholdsforbud i nattelivet, som trådte i kraft kraft 1. juli, for første gang er blevet brugt i politikredsen.

Annonce

- Jeg er meget tilfreds med afgørelsen, herunder opholdsforbuddet, da det sender et tydeligt signal om, at vold i nattelivet tages alvorligt.

Heldigvis ramte den 22-årige ingen med øksen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Fejø skole står til lukning 07. december 2021 kl. 22.38

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

Annonce

ANNONCE