cookie-og-privatlivspolitik
Fem mænd skal sidde anholdt i foreløbig tre døgn, mens politiet efterforsker en anklage om, at de har voldtaget en 19-årig kvinde nærmere. (Arkivfoto)
Fem mænd skal sidde anholdt i foreløbig tre døgn, mens politiet efterforsker en anklage om, at de har voldtaget en 19-årig kvinde nærmere. (Arkivfoto)
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

112

Fem mænd sigtes for voldtægt af 19-årig kvinde

Tirsdag aften blev en kvinde ifølge politiets sigtelse voldtaget af fem mænd, som også filmede forbrydelsen.
05. juni 2020 kl. 09:56 Af Ritzau

Annonce

Fem mænd, der er sigtet for at have voldtaget en 19-årig kvinde, har fredag i et grundlovsforhør i Dommervagten i København fået deres anholdelse opretholdt i tre døgn.

Forbrydelsen skal være sket på en adresse i Valby tirsdag aften.

Her skal de fem mænd, der er i alderen 19 til 22 år, have udsat kvinden for fuldbyrdet voldtægt og anden seksuel omgang end samleje.

I grundlovsforhøret nægtede alle fem mænd sig skyldige.

Ifølge Ekstra Bladet er en af mændene også sigtet for at have filmet "en lille del" af overgrebet og efterfølgende lagt det ud på Snapchat. Den del af sigtelsen kunne den 20-årige erkende.

Efter anklagerens opfattelse skete overgrebene på kvinden efter forudgående aftale og under påvirkning af, at den unge kvinde skulle være blevet truet med vold, hvis hun ikke føjede sig, skriver Ekstra Bladet.

Dommeren besluttede at opretholde anholdelsen af de fem mænd i tre døgn, så politiet får mulighed for at afhøre kvinden nærmere om episoden. Det betyder, at de senest mandag igen skal stilles for en dommer eller løslades.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce