cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Martin Lehmann, arkivfoto

112

Fem påvirkede bilister

Det lokale politi havde travlt både med alkometer og narkotest i weekenden.
11. april 2016 kl. 18:21 Af Margit Olsen og Peter Gade

Annonce

En 19-årig mand fra Sakskøbing blev lørdag klokken 05.10 standset af politiet på Banegårdspladsen i Nykøbing. En alkometertest viste, at den 19-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 29-årig mand fra lokalområdet kørte lørdag morgen kort før klokken halv syv galt på Sydmotorvejen ved Sakskøbing.
Ifølge lokalpolitiet havde bilisten, inden han endte i autoværnet, flere gange påkørt autoværnet og strejfet en anden bilist.
Da politiet ankom viste det sig, at den 29-årige mand have en promille et godt stykke over det tilladte og han blev sigtet for spiritus kørsel.

En 19-årig mand fra Sakskøbing blev lørdag klokken 05.10 standset af politiet på Banegårdspladsen i Nykøbing F. En alkometertest viste, at den 19-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Ved en rutinekontrol af de rejsende i Rødbyhavn standsede politiet en dansk bil med en 27-årig mand bag rettet. Den 27-årige, som er uden fast bopæl, virkede spirituspåvirket, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Der blev noteret en længere stribe af overtrædelser af færdselsloven, da en 38-årig mand fra Sakskøbing lørdag ved 17-tiden blev standset i sin bil på Græshavevej ved Græshave på Vestlolland.
For det første viste en narkotest, at han kørte under påvirkning af stoffer. Dernæst viste det sig, at han var frakendt kørekortet, og endeligt var de nummerplader, der sad på bilen, registreret til en anden bil, således at han også fik bøde for at køre i en uindregistreret bil uden lovpligtig forsikring.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce