cookie-og-privatlivspolitik
Der blev ikke brug for blåt blink, da indsatsleder hjalp lille pige, som havde fået fingeren i klemme.
Foto: Anders Knudsen

112

Fik fingeren i klemme

Brandmand måtte hjælpe lille pige, som havde fået fingeren i klemme.
11. august 2020 kl. 11:24 Af Margit Olsen

Annonce

En 3-årig pige måtte have hjælp fra Lolland-Falsters Brandvæsen, da hun lørdag morgen fik en finger i klemme i familiens hjem uden for Nørre Alslev.

I familiens hus er der en trappe, hvor der tidligere har været tæppe på. De gamle øjer, som er skruet ned i trappen for at holde en stang, som holder tættet ind til trappen, var stadig i trappen, fortæller indsatsleder Johnny Rasmussen, som blev kaldt ud for at hjælpe den lille pige, hvis ene finger sad godt fast efter hun havde leget på trappen og fået fingeren ind i øjet, som var skruet ned i trappen.

Faren til den lille pige, havde forsøgt at smøre olie på pigens finger i et forsøg på, at få den fri af øje-skruen – Men uden held.

- Den lille var nu vældig rolig og sad og så tegnefilm på en mobil, men sagde hun hellere ville ned i stuen og se tegnefilm, da jeg kom til stedet, fortæller indsatslederen.

Han havde undervejes i billeden kontakt med faren til den lille pige, og faren oh Johnny Rasmussen var blevet enige om, at der ikke var grund til, at sætte det blå blink i gang, når pigen tog det så roligt, som hun gjorde.

- Ved hjælp af en skruetrækker fik jeg banket et hul ned i trappen ved siden af skruen, så jeg kunne lirke skruen op – og få befriet den lille piges finger.

- Hendes storebror, som er et par år ældre, hjalp til. Jeg sagde til børnene, at nu når jeg skulle banke med en hammer på skruetrækkeren, så skulle de holde mig for øerne. Da pigen jo kun havde en hånd fri, måtte storebroren holde mig for det ene øre, siger en glad indsatsleder, som kalder det for en af de gode oplevelser på arbejdet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce