cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Free/Colourbox, arkivfoto

112

Fire knallertkørere taget for spritkørsel

Tre mænd på almindelige knallerter blev taget for sprituskørsel. En fjerde mand på en handicapknallert blev afsløret med promille efter et uheld.
03. oktober 2019 kl. 17:29 Af Peter Gade og Margit Olsen

Annonce

Onsdag aften skete der et mindre færdselsuheld på Brovejen i Maribo.
En 57-årig mand fra Nørreballe kom kørende på en handicapknallert lige ud foran en bil ført af en 50-årig kvinde fra Gedser.

Bilisten kørte med lav hastighed, men kunne ikke undgå påkørsel af knallerten. Der skete ifølge politirapporten ingen personskade. Men efter en alkotest blev knallertføreren taget med til blodprøve med en sigtelse for spirituskørsel.

Midt på dagen onsdag standsede politiet en lille knallert i Bygaden i Dannemare.
En alkotest viste, at der var grund til at anholde den 66-årige fører af knallerten og tage ham med til en blodprøve med en sigtelse for spirituskørsel. Han blev også sigtet for at køre uden styrthjelm og uden lovpligtig forsikring.

Kort efter standsede politiet en anden knallert i Bygaden i Dannemare.
Føreren, en 51-årig mand fra Søllested, blev sigtet også for at køre uden knallertkørekort og uden lovpligtig forsikring.

En 51-årig mand måtte i går eftermiddag også sande, at det ikke var en god idé at køre på knallert med sprit i blodet. Han blev stoppet af en patrulje på Boulevarden i Øster Kippinge, hvor politiet anholdte ham for at køre spirituskørsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce