cookie-og-privatlivspolitik
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker et skyderi, hvor flere lejligheder blev ramt af skud torsdag aften (Arkivfoto)
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker et skyderi, hvor flere lejligheder blev ramt af skud torsdag aften (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Flere skud affyret mod lejlighedskompleks i Rødbyhavn

Ingen personer blev ramt, da der torsdag aften blev skudt mod to lejligheder i en etageejendom på Kongeleddet.
22. januar 2021 kl. 11:42 Af Ritzau

Annonce

To forskellige lejligheder i samme opgang blev ramt, da en ukendt gerningsmand sent torsdag aften affyrede flere skud mod en ejendom med lejligheder på Kongeleddet i Rødbyhavn.

Ingen mennesker kom til skade ved skyderiet, men der var personer til stede i lejlighederne. Det fortæller politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Kim Kliver.

- Der blev affyret flere skud, og to lejligheder blev ramt. Det er lejligheder, der ligger på to forskellige etager, men i samme opgang. Der var nogen hjemme i lejlighederne, men de blev ikke ramt, siger Kim Kliver.

Torsdag klokken 22.27 blev politiet alarmeret om, at der var blevet afgivet flere skud mod etageejendommen. Anmeldelsen kom fra en beboer i området.

Kim Kliver ønsker ikke at oplyse, om det var en person fra en af de beskudte lejligheder, der slog alarm, eller om det var en nabo i området.

Annonce

Han vil heller ikke komme nærmere ind på, hvilke etager de ramte lejligheder ligger på.

- Vi arbejder med de kriminaltekniske undersøgelser på stedet, siger Kim Kliver.

I løbet af natten har betjente foretaget undersøgelser og afhøringer for at komme videre i opklaringsarbejdet.

Efterforskningen fortsætter fredag.

Indtil videre er det ikke lykkedes politiet at komme nærmere et motiv til skyderiet. Man ved heller ikke, hvem skuddene var rettet imod. Politiet vil derfor gerne i kontakt med folk, der har set eller hørt noget mistænkeligt.

Annonce

Særligt arbejder politiet på at få fat i en person, der formentlig kørte væk fra stedet i en mindre, sort bil - muligt i Golf-størrelse.

- Det er min opfattelse, at man ikke laver noget så farligt og hensynsløst som at skyde ind i en beboelsesejendom, uden at der er personer, som må vide noget om, hvad der ligger til grund for det.

- De personer opfordres til at henvende sig til politiet, siger Kim Kliver.

Foruden efterforskere og teknikere vil lokale betjente være til stede i området. Det er såkaldt tryghedsskabende patruljer.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE