cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Formodet voldsmand anholdt på Falster

OPDATERET: Manden menes at stå bag flere voldelige overfald mod ældre kvinder i Ringsted-området. Blandt ofrene er en 96-årig.
14. september 2020 kl. 08:15 Af Jakob Poulsen og Peter Levinsen Hansen

Annonce

En 25-årig mand blev fredag eftermiddag anholdt på Falster efter, at et vidne havde set en mand, der matchede beskrivelsen, ved et cykelskur på Hesnæs Havn. Manden, der er fra Polen, blev sidenhen varetægtsfængslet i fire uger, mistænkt for at stå bag flere voldelige overfald på ældre kvinder i Ringsted-området den seneste tid, oplyser politiet og sn.dk.

Manden blev genkendt ud fra en beskrivelse i Ekstra Bladet. Hvad han lavede på Falster, melder historien ikke noget om. Kort før anmeldelsen og den senere anholdelse modtog politiet flere andre anmeldelser fra nærområdet, hvor manden var blevet set råbe og skrige.

Den 25-årige mistænkes blandt andet for at have slået en 76-årig kvinde, og i slutningen af august skal han have sparket en 96-årig kvinde med rollator.

Politiet fortæller til sn.dk, at man er helt sikre på, at den 25-årige er gerningsmanden bag mindst et af overfaldene.
Politiet oplyser til Folketidende, at manden i alt mistænkes for at stå bag fem tilfælde af vold mod kvinder i Ringsted-området.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce