cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

112

Forsøgte at skjule 400 gram kokain i benzintank

Fire udlændinge dømt efter, at forsøg på narkosmugling blev opdaget af Toldstyrelsen i Rødbyhavn.
05. december 2019 kl. 15:44 Af Jakob Poulsen

Annonce

Fire udenlandske statsborgere kan se frem til en tur bag tremmer og at blive udvist af Danmark for bestandig efter, at der i går onsdag ved Retten i Nykøbing faldt dom i en sag om et forsøg på indsmugling af 398 gram kokain.

De fire mænd rullede ifølge en pressemeddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i land fra færgen i Rødbyhavn en dag i april i år. Her blev deres bil standset og undersøgt grundigt af folk fra Toldstyrelsen, og det var i den forbindelse, at myndighederne fandt de næsten 400 gram kokain gemt i bilens benzintank.

Ingen af de fire ville kendes ved kokainen, men de blev alle fire anholdt og varetægtsfængslet, mens sagen blev efterforsket.

Nu har sagen så været for retten, og her blev tre af de fire idømt hver to og et halvt års ubetinget fængsel, mens der endnu ikke er udmålt nogen straf til den sidste af de fire. Når straffen engang er afsonet, vil de som nævnt alle fire blive udvist for bestandigt.

Dommen kommer blot få dage efter, at der faldt dom i en anden sag om forsøg på narkoindsmugling, også fra Rødbyhavn. Her blev en 48-årig udenlandsk mand dømt for at have forsøgt at smugle godt 1.700 gram heroin og godt et kilo kokain ind i landet ved at skjule det i bagagerummet på en bil.

Den 48-årige blev idømt seks års fængsel og udvisning for bestandigt. Manden nægtede sig skyldig, oplyser politiet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce