cookie-og-privatlivspolitik
Camilla Jensen forsøger at holde kabeltromlen tilbage, mens Karina Rasmussen overtaler en chauffør fra Birket Autotransport til at hjælpe med at rydde rundkørslen.

3

Billeder

Camilla Jensen forsøger at holde kabeltromlen tilbage, mens Karina Rasmussen overtaler en chauffør fra Birket Autotransport til at hjælpe med at rydde rundkørslen.
Foto: Jan Knudsen

112

Hovsa for et uheld

Handlekraftige kvinder måtte rydde rundkørsel.
10. januar 2022 kl. 14:50 Af Marianne Knudsen

Kort efter klokken 13 mandag tabte en lastbilchauffør en stor, tung kabeltromle i rundkørslen ved Søllested - uden overhovedet at opdage det. Chaufføren fortsatte blot sin kørsel mod Nakskov.

Camilla Jensen og Karina Rasmussen, der kom kørende bagefter lastbilen i deres lille blå Ford, var så heldige, at bilen og de selv ikke blev ramt af kabeltromlen, der landede stående og dermed kunne trille.

Tromlen blokerede for indkørslen til rundkørslen fra øst, og pludselig var det de to kvinders opgave at få den væk, mens andre bilister og lastbilchauffører så forundret til.

Den tunge tingest var dog ikke sådan at rokke for de spinkle kvinder, men heldigvis kunne Karina Rasmussen overtale en chauffør med containerbil fra Birket Autotransport, der kom kørende fra Rødby, til at hjælpe. Han bakkede mod kørslen og fik først væltet den store kabeltromle og siden skubbet den ind til siden.

Politiet blev tilkaldt, og de kan nu lede efter chaufføren, der ikke havde surret sin last forsvarligt.

Annonce

Den tabte kabeltromle kunne have forårsaget en alvorlig ulykke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE