cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Intet tyder på forbrydelse efter brand

Weekendens efterforskning tyder ikke på, at der har været tale om en forbrydelse.

15. juli 2019 kl. 13:27 Af Andreas Johansen

Annonce

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden torsdag aften afhørt en række personer omkring branden i Taaderup, hvor en person indebrændte.

Samtidig har kriminalteknikere og retsmedicinere bistået politikredsen med en række undersøgelser af forholdene, der førte til branden med det tragiske udfald.

Ud fra afhøringerne og de tekniske undersøgelser meddeler Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der ikke er tegn på, at der foreligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Derfor vil Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortsætte efterforskningen som en brandsag. Der vil i den sammenhæng på et senere tidspunkt tilgå analyseresultater fra de kriminaltekniske undersøgelser, oplyser politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har en formodning om identiteten på den afdøde, men pågældende er på nuværende tidspunkt ikke endeligt identificeret. Det arbejde vil med bistand fra lægerne pågå i de kommende dage. Politiet er i dialog med familien til den formodet afdøde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce