mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Kraftig brand i Errindlev

En drilsk brand i tagkonstruktionen på en ejendom i Errindlev betød, at Errindlevvej var spærret i flere timer lørdag aften.
18. juli 2015 kl. 20:34 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

En overophedet grill var lørdag aften skyld i en kraftig brand i en ejendom på Errindlevvej i Errindlev.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser at en familie var ved at gøre klar til en grillaften, da grillen blev overophedet og fik fat i et skur og en brandstak mellem to ejendomme. I den kraftige sommerblæst bredte ilden sig hurtigt til naboejendommen, hvor den fik fat i taget.

Nogle naboer hastede til da branden blev opdaget omkring klokken 17.45, og de hjalp med at få husets beboer og dyr ud. To af hjælperne blev efterfølgende kørt til Nykøbing Falster Sygehus til observation for røgforgiftning.

I første omgang blev Falck i Rødby kaldt til branden, men da der kom melding om at den havde bredt sig til naboejendommen blev også folkene fra Maribo sendt til Errindlev, og efterfølgende også en stigevogn. Det viste sig at være en god idé, da der var rigeligt arbejde til alle. Med i udrykningskøretøjerne var der også ilttasker, så det var muligt at hjælpe de naboer, som havde fået meget røg, indtil ambulancen nåede frem.

Nok lykkedes det hurtigt at begrænse ilden til tagkonstruktionen, men et ståltag oven på gammelt tagpap var en svær brand at få bugt med, og det tog flere timer før slukningsarbejdet var færdigt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22

AF: HELENE WIINGAARD

Til dig, der kørte min kat… 09. november 2018 kl. 15.57

Annonce