cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto

112

Kvinde overfaldt kvinde på åben gade

Det er femte gang på under to år, at kvinden umotiveret angriber andre kvinder.
06. november 2019 kl. 08:50 Af Jakob Poulsen

Annonce

En 59-årig kvinde fremstilles sent onsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing med henblik på varetægtsfængsling efter et voldeligt overfald på en 54-årig kvinde på åben gade i Nykøbing tirsdag.

Ifølge Bo von Würden fra lokalpolitiet i Nykøbing kom de to kvinder, som ikke kendte hinanden i forvejen, ved 10.30-tiden gående mod hinanden i Østergågade i det centrale Nykøbing, da den 59-årige tilsyneladende helt umotiveret slog den 54-årige i ansigtet, så hun fik næseblod.

Det er langt fra første gang, at den 59-årige slår eller sparker andre kvinder på åben gade. Ifølge Bo von Würden er det faktisk femte gang siden januar sidste år.

Dengang slog hun to kvinder med både flad hånd og knytnæve på samme dag i Vordingborg. I marts samme år sparkede hun en kvinde på baglåret, så hun mistede balancen, ligeledes i Vordingborg.

Og i maj i år slog hun en kvinde i baghovedet med en plastikflaske i Nykøbing.

Kvinden er tidligere blevet kendt skyldig i tre af forholdene, men hun er endnu ikke blevet idømt nogen straf, da man afventer resultatet af en mentalundersøgelse, oplyser Bo von Würden.

Kvinden er sigtet for vold efter straffelovens paragraf 244, der har en strafferamme fra bøde og op til tre års fængsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce