cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder


Foto: Ingrid Riis

112

Lejlighed udbrændt

Kollegielejlighed blev raseret og vandskader i nabolejligheder, men ingen personskade ved brand fredag morgen.
13. april 2018 kl. 09:02 Af Klaus Jaque

Annonce

Ingen kom til skade, da der fredag morgen udbrød der brand i en kollegielejlighed på 1. etage på Vestenborg Allé.

Branden var ret voldsom da Lolland-Falsters Brandvæsen ankom, men de fik hurtigt kontrol over ilden.

- Ilden udviklede meget varme, ligesom at der var sprængt et vindue, men da vi først var på stedet, gik slukningen hurtigt, fortæller brandinspektør ved Lolland-Falster Brandvæsen, Brian Midtjord.

Selvom brandfolkene hurtigt fik kontrol over ilden, stod lejligheden ikke til at redde. Derudover er gangen samt lejlighederne i underetagen blevet ramt af vandskader.

En nabo til lejligheden fortæller, at der var blevet advaret om en brandøvelse på kollegiet i dag. Men da han lugtede røg, vidste han godt at den var gal.

- Der blev banket hårdt på døren og råbt om brand. Jeg troede først det var en joke, da der var blevet advaret om brandøvelse i dag. Men man kunne lugte røgen på mit værelse, og så fik jeg hurtigt min ven op og ud, fortæller Martin Bager, som til daglig går på CELF.

Ved branden havde brandvæsnet en sprøjtevogn, tankvogn og en stigevogn, ligesom at både politi og ambulance var tilstede. Det skabte naturligvis trafikale problemer på den smalle vej.

Folketidende.dk er bekendt med, at naboer har set en person løbe fra stedet inden branden startede, men vagtchefen hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi kan ikke bekræfte om oplysningerne har noget at gøre med branden.

Vagtchefen oplyser, at der foretages brandtekniske undersøgelser for at fastslå brandårsagen, i løbet af næste uge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce