cookie-og-privatlivspolitik
En ældre mand måtte hjælpes op efter at have siddet fast i dyndet ved bredden af Søndersø. Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

112

Måtte reddes op af dyndet

Ældre mand stod i vand til livet i et par timer mandag aften, før redningsmandskab fik ham hjulpet op.
22. september 2020 kl. 08:15 Af Margit Olsen

Annonce

En aftentur for en ældre mand fra Bursøområdet endte mandag aften med, at han sad fast i dyndet i Søndersø tæt ved Naturskolen ved Bursø.

Indsatsleder hos Lolland-Falsters Brandvæsen Finn Antonisen fortæller, at familie til manden mandag aften ved 21-tiden ikke kunne forstå, hvorfor manden ikke var kommet hjem.

Naboer gik ud i området for at lede efter manden, som de fandt tæt ved en lille bro ved Søndersø, hvor han var gledet eller faldet i vandet, og sad fast i dyndet i sivene tæt ved bredden.

Der blev slået alarm til Lolland-Falsters Brandvæsen kort efter klokken 23 og hele 14 mand fra Falck stationerne i Maribo og Nakskov begav sig til stedet.

- Vi kunne ikke køre helt ned til søen med redningskøretøjerne, så stiger og andet grej blev båret ned til bredden, hvor der en lille bro, som vi kunne lægge stiger ud fra, så vi kunne komme ud og hjælpe manden op, siger indsatslederen, som mener manden nåede at sidde fast i dyndet og vandet et par timer, inden han blev reddet op.

- Han var ved godt mod og havde tilsyneladende ikke lidt skade ved at opholde sig i vandet, men havde slået sin skulder og blev kørt med ambulance til kontrol på skadestuen, oplyser Finn Antonisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce